Yandex Metrica
SON DAKİKA
Asansörde tecavüz girişiminde bulunmuştu! Zanlının ifadesi ortaya çıktı

Asansörde tecavüz girişiminde bulunmuştu! Zanlının ifadesi ortaya çıktı

İstanbul Esenyurt'ta asansördeki kadına cinsel saldırı girişiminde bulunan zanlının ifadesi ortaya çıktı. Zanlı verdiği ifadede 'Bana izlettiğiniz görüntüdeki gibi kadına saldırdım. Kıyafetlerini çıkarmaya çalıştım. Yere düşürdüm. Şeytana uydum pişmanım' dedi.

Gündem

03.03.2024, 09:02

İstanbul Esenyurt'ta 16 yaşındaki yabancı uyruklu A.A., rezidansın asansöründe bir kadına tecavüz girişiminde bulundu, daha sonra da tekme atarak kaçtı. Asansörde, tecavüz girişimine kalkan zanlı polis tarafından yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MSB'den İsrail açıklaması: 'İsrail ile Filistin'e zarar verecek hiçbir faaliyetimiz... Haberi Görüntüle

'ŞEYTANA UYDUM, PİŞMANIM'

Kadına cinsel saldırı girişiminde bulunan zanlının ifadesi ortaya çıktı. Suriye uyruklu A.A şunları söyledi: "Arkadaşım bana otoparkta bulunan bisikletinin kilit anahtarını verdi. Onu almak için otoparka indim. Daha sonra site içinde tanımadığım bir kadın gördüm, peşinden gittim. Bana izlettiğiniz görüntüdeki gibi kadına saldırdım. Kıyafetlerini çıkarmaya çalıştım. Yere düşürdüm. Şeytana uydum pişmanım" 

2024 Beşiktaş iftar çadırı kuruldu mu? Beşiktaş'ta iftar çadırı nerede... Haberi Görüntüle

TAVUKÇUDA ÇALIŞIYORMUŞ

2016 yılından bu yana Esenyurt'ta annesi ve 4 kardeşi ile birlikte yaşayan zanlının bir tavukçuda çalıştığı öğrenildi.

Bakan Yerlikaya duyurdu! Çetinler suç örgütü çökertildi: 100'den fazla şüpheli... Haberi Görüntüle

'DOĞUM GÜNÜNDEN DÖNÜYORDUM'

Tecavüz girişimden kurtulan Özbekistan uyruklu 35 yaşındaki U.K. isimli kadının emniyetteki ifadesi de ortaya çıktı. Arkadaşının doğumgününden sabaha karşı saat 04.00 sıralarında evine döndüğünü söyleyen U.K. "Siteden içeriye girdiğimde etrafımda kimse yoktu. Ancak asansöre binerken, ismini bilmediğim bir kişi de benimle birlikte bindi. O sırada asansörle dairemin bulunduğu kata çıkmak için bekliyordum ve telefonumla oynuyordum. Daha sonra benimle birlikte asansörde birlikte olan, kişi saldırmaya başladı" dedi.

Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı 2024? Oy kullanırken seçmen... Haberi Görüntüle

'ÇORABIMI ÇIKARMAYA ÇALIŞTI'

Mağdur kadın U.K., "Ben kurtulmaya çalışırken beni yere düşürdü. Üzerimde bulunan çorabımı çıkarmaya çalıştı. Ben orada tekmeler savurarak o kişiyi kendimden uzaklaştırmaya çalışsam da o kişi benim üzerime çıkarak beni etkisiz hale getirmeye çalıştı" diye konuştu.

Times Meydanı'nda Gazze mitingi: KADEM Filistinli cesur kadınların sesini dünyaya... Haberi Görüntüle

BURADA OTURMUYORMUŞ

İtişme sırasında asansörün kapısının açıldığını ve zanlının kaçtığını söyleyen U.K., şöyle devam etti: "Ben de sabah 10.00 sıralarında site yönetimine getirerek durumu anlatım ve kamera kayıtlarına bakılmasını istedim. Site yönetimin bu kişinin burada oturmadığını söyledikten sonra olayı polis ekiplerine haber verdik." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading