Yandex Metrica

Sitede Ara

Armağan Çağlayan'dan İBB'ye isyan: Kontrol ettirmeyi başaramadım

Armağan Çağlayan'dan İBB'ye isyan: Kontrol ettirmeyi başaramadım

Ünlü televizyoncu ve avukat Armağan Çağlayan, İBB’nin 'depreme dayanıklılık testi' skandalını ifşa etti. Sosyal medyadan isyan eden Armağan Çağlayan, ''Bir de şöyle bir şey var. İstanbul’da oturduğum evi kontrol ettirmek için defalarca belediyeye başvurdum. Her seferinde aynı yanıtı aldım: 1999 depreminden sonra yapılan binalar sağlam, onları kontrol etmiyoruz! Ve kontrol ettirmeyi başaramadım.'' şeklinde paylaşımda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 20:28

Türkiye'yi derinden sarsan asrın feleketinin üzerinden 15 gün geçti. Kahramanmaraş merkezli çifte deprem 11 ilde büyük hasara yol açakaren hayatını kaybedenlerin sayısı 41 bini aştı. Enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken Türkiye, depremin izlerini silmeye çalışıyor.

İstanbul'da yaşayanlar, büyük felaketin ardından kendi binalarını test ettirmeye başladı. CHP'li İBB'ye başvuranlar arasında ünlü televizyoncu ve avukat Armağan Çağlayan da vardı. Evinin depreme dayanıklı olup olmadığını merak edn ve bunun için İBB'ye başvuran Armağan Çağlayan'ın yetkililer tarafından aldığı yanıt isyan ettirdi.

15 Nisan Adana Haluk Levent konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Portakal Çiçeği Karnavalı Haluk Levent Konseri ücretli mi, bedava mı? 15 Nisan Adana Haluk Levent konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

''KONTROL ETTİRMEYİ BAŞARAMADIM''

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulunan Armağan Çağlayan, ''İstanbul'da oturduğum evi kontrol ettirmek için defalarca belediyeye başvurdum. Her seferinde aynı yanıtı aldım: '1999 depreminden sonra yapılan binalar sağlam, onları kontrol etmiyoruz!' Ve kontrol ettirmeyi başaramadım" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading