Yandex Metrica
SON DAKİKA
Apar topar binadan ayrıldı! İmamoğlu’nu CHP’deki toplantıya almadılar!

Apar topar binadan ayrıldı! İmamoğlu’nu CHP’deki toplantıya almadılar!

CHP’de Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasında 28 Mayıs’ta kriz yaşandığı ortaya çıktı. Saat 19.00’da seçim sonuçları belli olmaya başlayınca Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi’nde 6’lı Masa’yı topladı. Mansur Yavaş ve İmamoğlu ise “Bu 6’lı Masa ve liderler toplantısı” diyerek toplantıya alınmadı.

Gündem

23.01.2024, 20:58

28 Mayıs’taki seçim yenilgisinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu’nun ne yapacağı ve Ekrem İmamoğlu’nun nasıl bir strateji izleyeceği yakından takip ediliyor.  CHP’de ilk tartışma 28 Mayıs akşamı seçim sonuçlarının belli olmaya başladığı saat 19.00’da yaşandı.

Kate Middleton öldü mü, yaşıyor mu? Videodaki Kate Middleton'ın dublorü... Haberi Görüntüle

26-27-28 Mart Bitlis'te okullar tatil mi? Yarın Bitlis'te okul var... Haberi Görüntüle

ALTILI MASA GENEL MERKEZE DAVET EDİLDİ 

Kemal Kılıçdaroğlu, Altılı Masa liderlerini CHP Genel Merkezi’ne davet etti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ile birlikte toplantıya katılıp katılamayacağını sordu. Kılıçdaroğlu, “Bu Altılı Masa ve liderler toplantısı” diyerek olumsuz cevap verince, İmamoğlu’nun cevabı sert oldu: “Bizim Gültekin Uysal kadar katkımız yok mu?”

18 Mart'ta Ankara'da otobüsler bedava mı? Ankara-İzmir-Antalya'da 18 Mart'ta toplu... Haberi Görüntüle

APAR TOPAR BİNADAN GİTTİ

Altılılı Masa liderlerinin CHP Genel Merkezi’ne yöneldiği dakikalarda İmamoğlu binadan ayrıldı. Seçimlerde birinci turdakinin aksine ne kamera karşısına geçti ne de sosyal medya paylaşımı yaptı. Ankara-İstanbul uçağı kalkmadan hemen önce ise Kemal Kılıçdaroğlu’nun gece yarısı yaptığı açıklamayı cep telefonundan izledi. imamoğlu’nun Kılıçdaroğlu’ndan özeleştiri ve istifa işareti görmeyince tepkisini alaylı bir şekilde gülerek gösterdiği belirtildi.

Milli Savunma Bakanı Güler: Terör örgütünün kökünü kazıyacağız Haberi Görüntüle

SEÇİMİN ERTESİ SABAHI HAREKETE GEÇTİ 

CHP Genel Merkezi’nde “Kemal istifa” sesleri yükselirken İmamoğlu İstanbul’daydı. 29 Mayıs sabahı da harekete geçerek, “Kimse endişe etmesin. Her şey yeniden başlıyor. Değişmeyen tek şey değişimdir. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar beklemeyeceğiz” demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading