Yandex Metrica

Antalya'yı kuvvetli sağanak ve fırtına vurdu! Ağaçlar devrildi, araçlar yolda kaldı

Antalya'yı kuvvetli sağanak ve fırtına vurdu! Ağaçlar devrildi, araçlar yolda kaldı

Antalya'da şiddetli yağmur nedeniyle yollar göle dönerken, bazı araçlar ilerlemekte zorlandı. Fırtınanın da etkili olduğu kentte bir çınar ağacı gövdesinden ayrıldı. Meteoroloji, Antalya dahil 11 kent için sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 20:17

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından turizm kenti Antalya’da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağmur, zaman zaman adeta hayatı durma noktasına getirdi.

Bu yöntem ile dişleriniz bembeyaz olacak! Kahverengi lekeleri tek seferde temizliyor Bu yöntem ile dişleriniz bembeyaz olacak! Kahverengi lekeleri tek seferde... Haberi Görüntüle

CADDE GÖLE DÖNDÜ

Yağmur dolayısıyla Aksu ilçesinde İsmail Oğan Caddesi adeta göle döndü. Göle dönen yolda araçlar ilerlemekte zorlanırken, vatandaşlar da yoldan karşı tarafa geçmekte güçlük çekti.

Kent merkezinde etkili olan fırtınada ise bir çınar ağacını gövdesinden koparak kaldırım üzerine devrildi. Kent merkezinde şiddetli yağmur ve fırtınanın 2 gün etkili olması bekleniyor.

Survivor Ezgi Avcı kimdir, memleketi neresi? Ezgi Avcı kaç yaşında, instagram adresi ne? Survivor Ezgi Avcı kimdir, memleketi neresi? Ezgi Avcı kaç yaşında,... Haberi Görüntüle

SÜRÜCÜLER ZOR ANLAR YAŞADI

Kent merkezinde gece saatlerinde etkisini artıran yağış, kuvvetli rüzgar ile birlikte etkisini gösterdi.

Sabaha karşı etkisini artıran şiddetli yağışta birçok noktada oluşan su birikintileri nedeniyle sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadı. Dev dalgalar dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’ni neredeyse yutarken, dalgalar falezleri de dövdü. Bazı vatandaşlar varyant seyir taraşından dalgalar altında kalan Konyaaltı Sahili'ni görüntüledi.

Fırat Kalkanı bölgesine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Fırat Kalkanı bölgesine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Haberi Görüntüle

DENİZİN RENGİ DEĞİŞTİ

Denizin rengi değişirken, tehlikeye rağmen bazı kişilerin dedektörle turistlerin düşürdüğü ziynet eşyalarını aradıkları görüldü. Bir kadın turistin ise sahile inip dalgalara yakın noktada yürüdüğü görüldü.

Kuvvetli fırtına ve gök gürültülü sağanağın gün boyu devam etmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading