Yandex Metrica
SON DAKİKA
Antalya, Mersin, Adana, Hatay tsunami olacak mı? Tsunami uyarısı son dakika Akdeniz'de tsunami olur mu?

Antalya, Mersin, Adana, Hatay tsunami olacak mı? Tsunami uyarısı son dakika Akdeniz'de tsunami olur mu?

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası bu akşam Hatay'da 3 dakika arayla iki şiddetli daha meydana geldi. Hatay için deprem uyarılarının yapıldığı günlerin ardından yaşanan bu sarsıntılar akıllara Antalya, Mersin, Adana, Hatay tsunami olacak mı? Tsunami uyarısı son dakika Akdeniz'de tsunami olur mu? sorularını getirdi.

Gündem

23.01.2024, 20:28

Hatay depremleri sonrası Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi (EMSC) tsunami alarmı verdi, AFAD ise "Vatandaşlarımızın, deniz seviyesinde 50 cm’e kadar yükselme riskine karşı tedbir amacıyla sahil şeridinden uzak durmaları önem arz etmektedir" uyarısında bulundu. Pek çok kişi Antalya, Mersin, Adana, Hatay tsunami olacak mı? Tsunami uyarısı son dakika Akdeniz'de tsunami olur mu? sorusunu sordu.

Firari Eylem Tok ve katil oğlunun kahkahası acılı aileyi çıldırttı:... Haberi Görüntüle

TSUNAMİ ALARMI VERİLDİ!

Hatay'daki 6.4'lük deprem sonrası Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi (EMSC) tarfından tsunami alarmı verildi ve "Kıyıdan uzaklaşın ve daha yüksek bir yere ulaşın" denildi.

Konuya ilişkin AFAD'dan yapılan açıklamada ise "Vatandaşlarımızın, deniz seviyesinde 50 cm’e kadar yükselme riskine karşı tedbir amacıyla sahil şeridinden uzak durmaları önem arz etmektedir" ifadesi kullanıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading