Yandex Metrica

Antalya-Konya karayolu trafiğe kapatıldı

Antalya-Konya karayolu trafiğe kapatıldı

Antalya'yı Konya’ya bağlayan Akseki-Seydişehir kara yoluna, kar yağışı ve şiddetli tipiden dolayı araç girişine izin verilmiyor.

Gündem

23.01.2024, 18:42

Konya'da, Akseki’nin Güçlüköy Mahallesinden itibaren başlayan kar yağışı, akşam saatlerinde etkisini artırdı.

Akseki merkezde kar kalınlığı 50 santimi bulurken, bazı yüksek kesimlerde yer yer 100 santimetreye ulaştı. Akseki-Seydişehir karayolu, kar yağışı ve şiddetli tipiden dolayı tüm araç trafiğine kapatıldı.

ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'ye ziyaret: Eski büyükelçi John Bass Ankara'ya geliyor ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'ye ziyaret: Eski büyükelçi John Bass Ankara'ya... Haberi Görüntüle

GÖRÜŞ MESAFESİ SIFIRA DÜŞTÜ

1825 metre rakımlı Alacabel'de kar ve tipinin etkili olduğu ve görüş mesafesinin yer yer sıfıra kadar düştüğü kaydedildi.

Manavgat’ın Hacıobası mevkisindeki kontrol noktasından itibaren tırların Akseki yönüne ilerlemesine izin verilmiyor.

Mavi katagoride araması vardı! Interpol'ün aradığı Rus dolandırıcı Türkiye'de yakalandı! Mavi katagoride araması vardı! Interpol'ün aradığı Rus dolandırıcı Türkiye'de yakalandı! Haberi Görüntüle

KAR TEMİZLEME ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Akseki’nin Murtiçi mevkisinden itibaren zincirsiz araçların geçişine müsaade edilmedi. Karayolları Antalya ve Alacabel ekipleri ise çok sayıda iş makinesi ile yolda biriken karı temizleme ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

Alacabel’de tipi sebebiyle ekipler çalışmalarını güçlükle devam ettiriyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading