Yandex Metrica
SON DAKİKA
Antalya'da menfezden bozma köprü alay konusu oldu! Belediye gururla paylaştı

Antalya'da menfezden bozma köprü alay konusu oldu! Belediye gururla paylaştı

CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin büyük bir müjdeyle duyurduğu köprü açılışı, sosyal medyada vatandaşların alay konusu oldu. Menfezden bozma Serik Köprüsü halen belediyenin resmi hesabında yayında.

Gündem

11.02.2024, 19:13

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Serik'te hizmete açtığı köprü sosyal medyada dalga konusu oldu. Hükümetin 18 Mart'ta hizmete soktuğu Çanakkale 1915 Köprüsü ile aynı döneme denk gelen 'Serik Köprüsü' açılışı CHP'li belediyenin Twitter hesabından yayınlandı. 

1975'te yapılan ve özelliğini kaybettiğinden ötürü çeşitli kazalara neden olan köprünün yeni hali, belediye tarafından büyük gururla paylaşıldı. 

Basit bir menfezi andıran ve üzerine asfalt dökülmediği görülen mini köprüye ilişkin Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yapılan paylaşımda şöyle denildi: 

"Serik'te yapımı 1975 yılına dayanan ve fiziki ömrünü tamamlamış olan yaklaşık 50 yıllık köprüyü vatandaşlarımızın can güvenliğini korumak amacıyla yeniledik. #AntalyaİçinÇalışıyoruz"

Elebaşılığını Ümit Değirmenci’nin yaptığı suç örgütü çökertildi! MAHZEN-17 ile 40... Haberi Görüntüle

TAM BİR ŞAHESER! MİMAR SİNAN KISKANIR

Vatandaşların genellikle Çanakkale'de hizmete açılan dev köprüyle mukayese ederek dalga geçtiği mini köprü mesajının altına şunlar yazıldı: 

"Adam şuraya asfaltlama falan yapar ne bileyim dere kenarını falan tesviyeler. Aziz Kocaoğlu gibi yeşil yağlı boya ile boyar... Bu ne sefillik? Maliyeti nedir 300 bin TL mi?"

"Aynısını bizim köyden biri evinden yola kestirmeden çıkabilmek için yaptırdı. Menfez gibi bir şey yapmışsınız. Belki de bizim köylünün kat kat fazlasına mâl etmişsinizdir."

"Gözlerim doldu ya Rabbim. Maşallah ne büyük projelere imza atıyorsunuz. Kolaylıklar diliyorum. He bu arada iki direk arası kaç metre onu da yazsaydınız keşke."

"Şimdi vergilerimizle yapılan ama geçmediğimiz bu köprünün... Falan filan. Fakat hakkını yemeyelim tam bir şaheser. Mimar Sinan kıskanır."

"Bundan binlerce yıl sonra dünyada turizm açısından müthiş bir kazanım olacak Antalya'ya. İnsanlar düşünecek o zamanki teknoloji ile bu menfezi nasıl yapmayı başardılar? Bu mimari, bu teknik, bu hizmet Allah Allah..."

"Muhittin Başkan arkanızdayım ama yapmayın Allah aşkına kaç ay sürdü yapımı? Kaza oldu köprüden, araba uçtu ondan sonra hızlandırıldı, onca zaman millet mağdur oldu."

"Heykellere göre büyük ilerleme, en azından faydalı bir iş. He vizyon olarak mı? Bunu paylaştıklarına göre sıfır!"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading