Yandex Metrica

Antalya'da çıkan orman yangınına müdahale edebilmek için bakın ne yaptı

Antalya'da çıkan orman yangınına müdahale edebilmek için bakın ne yaptı

1 hafta önce nikah yapan itfaiye eri Ahmet Davşan, yangın söndürme çalışmalarında yer alabilmek için hem iznini hem balayı rezervasyonunu iptal etti. Davşan, “Bana asıl şimdi ihtiyaç var” sözlerine yer verdi.

Gündem

23.01.2024, 17:44

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki orman yangınlarını soğutma çabaları aralıksız devam ediyor.

40 ilden bölgeye gönderilen itfaiye ekipleri, alevlerle cansiperane çalışıyor.

Yangının merkeze sıçramaması için hem söndürme hem soğutma çalışmaları ile 40 dereceyi geçen sıcak havanın altında çaba gösteren itfaiye personeli, üzerlerindeki 400 derece alevlere dayanıklı kumaştan üretilen tulumlarla ve yanmayan, elektrik iletmeyen özel çizmelerle alevlerin arasına giriyor.

Yargıtay'dan emsal karar! 16 milyon emekliyi yakından ilgilendiriyor Yargıtay'dan emsal karar! 16 milyon emekliyi yakından ilgilendiriyor Haberi Görüntüle

'BANA ŞİMDİ İHTİYAÇ VAR'

1 hafta önce nikah yapan ve balayı izninde olan Ahmet Davşan arkadaşımız afeti duyunca çıkıp geldi. 'Neden geldin?' dedim. 'Bana asıl şimdi ihtiyaç var' dedi. Türkiye'nin her yerinden gelen ekipler hiç durmadan mücadele ediyor. Yangını söndüreceğiz.”

25 Nisan motorine ne kadar indirim yapıldı? Mazot indirimi kaç lira? Motorin ne kadar oldu? 25 Nisan motorine ne kadar indirim yapıldı? Mazot indirimi kaç... Haberi Görüntüle

'EŞİM DE BURADA OLMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ'

Düğün öncesi izne ayrıldıktan sonra başlayan yangınlar nedeni ile iznini ve balayı için yaptırdığı rezervasyonu iptal eden Ahmet Davşan, eşini annesine ve babasına emanet ederek göreve geldiğini belirtti.

Davşan, “Arkadaşlarım çalışırken ben de burada olmalıydım. Balayı planımızı artık başka zamana bıraktık. Eşim de benim burada olmam gerektiğini söyledi.” sözlerini kaydetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading