Ankara'da sendikada saldırı: Şube başkanı sekreteri öldürdükten sonra intihar etti
Son dakika haberleri... Ankara'da Birleşik Metal-İş Anadolu Şube Başkanlığı'nda şube başkanı, sendika genel sekreterini öldürdü ve intihara kalkıştı. Sağlık ekipleri, Erdinç Koç'un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi, ağır yaralanan Deniz Ilgan ise hastaneye kaldırıldı.
Konya Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde meydana gelen silahlı saldırının ardından benzer bir olay da Ankara'da yaşandı.
Ankara'da İzmir-2 Cadde'de saat 15.30 sıralarında meydana gelen olayda silah sesleri duyuldu, korku dolu anlar yaşandı.
TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
İddiaya göre, Çankaya ilçesinde Birleşik Metal İş Sendikası Anadolu Şube Başkanı Deniz Ilgan ile Şube Sekreteri Erdinç Koç arasında henüz belirlenemeyen sebepten dolayı tartışma çıktı.
Kavgaya dönüşen tarışmanın ardından Deniz Ilgan, yanındaki tabancayla Erdinç Koç'a ateş etti.
ŞUBE BAŞKANI, SEKRETERİ ÖLDÜRDÜ YAŞAMINA SON VERDİ
Silahlı saldırıda şube sekreteri Erdinç Koç, hayatını kaybetti. Saldırgan Deniz Ilgaz da saldırı sonrası intihar etti.
İhbarın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk eildi. Birleşik Metal Sendikası'nın bulunduğu sokak güvenlik şeridiyle kapatıldı.
Sağlık ekipleri, Erdinç Koç'un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi, ağır yaralanan Deniz Ilgan ise hastaneye kaldırıldı.
