Yandex Metrica

Ankara Valiliği yine uyardı: Sağanak yağış için tarih ve saat verildi

Ankara Valiliği yine uyardı: Sağanak yağış için tarih ve saat verildi

Gündem

23.01.2024, 22:11

Meteroloji’nin birçok il için yaptığı uyarılara bir yeni daha eklendi. Ankara Valiliği’de yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı. Yarın etkili olması beklenen sağanak yağış için valilikten yapılan açıklamada "10 Ağustos Çarşamba günü öğle saatlerinden sonra görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Ankara çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

PKK'yı kökünden kazıyacak büyük operasyon başlıyor! 'Efsane Tugay' Kuzey Irak bölgesine konuşlandı! PKK'yı kökünden kazıyacak büyük operasyon başlıyor! 'Efsane Tugay' Kuzey Irak... Haberi Görüntüle

ÇARŞAMBA GÜNÜ ÖĞLEN SAATLERİNDE ETKİLİ OLACAK

Ankara Valiliği tarafından 'sağanak yağış' uyarısı yapıldı. Kent genelinde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.

Valilik'ten yapılan açıklamada "10 Ağustos Çarşamba günü öğle saatlerinden sonra görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Ankara çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" ifadeleri kaydedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading