Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ankara-İstanbul arası 25 dakika kısalıyor

Ankara-İstanbul arası 25 dakika kısalıyor

Ankara-İstanbul hattında 'Ekspres YHT' dönemi başlıyor. İlk sefer 10 Temmuz'da. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ekspres YHT ile Ankara-İstanbul hattında 25 dakikalık zaman kazanılacağını söyledi.

Gündem

12.02.2024, 16:16

Ankara-İstanbul arası 25 dakika kısalıyor. Açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan geldi. bakan İsmailoğlu, Ankara-İstanbul hattında 10 Temmuz itibarıyla ekspres yüksek hızlı tren seferlerinin başlayacağını duyurdu.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya Devlet Başkanı Putin'e taziye telefonu Haberi Görüntüle

EKSPRES YHT İLE YOL 25 DAKİKA KISALACAK

Ankara-İstanbul hattında 10 Temmuz'da saat 06.00'da hareket edecek ilk YHT 'ekspres' olacak. Bu tren sadece Eskişehir ve İstanbul-Pendik'te duracak. Ekspres YHT ile yaklaşık 25 dakikalık bir zaman kazanılacak.

YHT bağlantılı kombine taşımacılıkla diğer güzergahlarda da seyahat süreleri önemli oranda düşecek. Bakan Karaismailoğlu, "YHT artı otobüs" bağlantısıyla Ankara-Bursa hattında seyahatin 4 saate, Konya-Bursa hattında 4 saat 15 dakikaya, Ankara-Karaman hattında 3 saat 35 dakikaya ve İstanbul-Karaman hattında 6 saat 55 dakikaya indiğini ifade etti.

3 suç örgütü daha çökertildi! MAHZEN-16 ile 63 şüpheli enselendi Haberi Görüntüle

TOPLU TAŞIMADA YOLCU KISITLAMASI SONA ERDİ

Bakan Karaismailoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında 21 Haziran'da gerçekleştirilen kabine toplantısında, kademeli normalleşme süreci kapsamında demir yolu yolcu taşımacılığında da bazı düzenlemeler yapıldığını ifade etti. Bugüne kadar 57 milyon yolcu taşıyan YHT'lerin yeni tip koronavirüs salgını sürecinde yüzde 50 kapasiteli hizmet veriyordu. Bakan Karaismailoğlu, kademeli normalleşme kararları doğrultusunda toplu taşıma araçlarında yolcu kısıtlamasının sona erdiğini duyurdu

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading