Yandex Metrica

Ankara'da metro arızası vatandaşları çileden çıkarttı! 'Mansur Yavaş istifa' sesleri yükseldi

Ankara'da metro arızası vatandaşları çileden çıkarttı! 'Mansur Yavaş istifa' sesleri yükseldi

Skandallarla ve yapılamayan hizmetlerle gündeme gelen CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde mu defa metro arızası vatandaşlara zor anlar yaşattı. Arıza yapan metro nedeniyle seferler durunca vatandaşlar duraklara akın etti. Uzun bir süre ring seferleri bekleyen vatandaşlar mesailerine geç kalırken sosyal medyadan da 'Mansur Yavaş için istifa sesleri yükseldi.

Gündem

02.03.2024, 18:03

CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Ankaralı vatandaşlara yaşattığı ulaşım çilesi her geçen gün katlanılmaz boyuta ulaşıyor.
Bunlardan birinin öneği de bugün Ankara metrosunda yaşandı. 

23 Nisan Antalya Türk Yıldızları gösterisi saat kaçta başlayacak? Türk Yıldızları jet gösterisi nereden izlenir? 23 Nisan Antalya Türk Yıldızları gösterisi saat kaçta başlayacak? Türk... Haberi Görüntüle

METRO ARIZALANDI SEFERLER DURDU

10 Kasım sabahı teknik arıza nedeniyle seferleri duran Ankara metrosu vatandaşları çileden çıkarttı. 

Kalabalığın en yoğun olduğu saatlerde metronun arızalanması ile vatandaşlar duraklara yığıldı. Yenimahalle ve Atatürk Kültür Merkezi duraklarında inmek zorunda kalan vatandaşlar yeni gelecek metroyu beklerken mesailerine de gecikti.

Üsküdar-Samandıra Metrosu neden aktarma yapıyor? Altunizade durağı açıldı mı? Üsküdar-Samandıra Metrosu neden aktarma yapıyor? Altunizade durağı açıldı mı? Haberi Görüntüle

'ULAŞIM PROBLEMİ BÜYÜYEREK DEVAM EDİYOR'

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi Birinci Başkanvekili Fatih Ünal yaptığı açıklamada "Metro arızası nedeniyle bugün Ankaralılar yollarda kaldı... Sayın Mansur Yavaş yönetimindeki Ankara'da, ulaşım problemi büyüyerek devam ediyor. Bu konuda ciddi bir master planına ihtiyaç var ama maalesef CHP idaresindeki ABB'de ne öyle bir niyet var, ne de öyle bir vizyon sözkonusu." ifadelerine yer verdi..

Son dakika... İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: Çok sayıda kişi tahliye edildi Son dakika... İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: Çok sayıda kişi tahliye... Haberi Görüntüle

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Haberi Görüntüle

VATANDAŞLAR 'BECERİSKİZ MANSUR' ETİKETİYLE TEPKİ GÖSTERDİLER

Duraklarda inen vatandaşlar ring seferlerini beklemeye başladı ancak sefer sayıları yetersiz gelince vaatandaşlar mağdur oldu. Yolda kalan vatandaşlar sosyal medya hesabından ABB Başkanı Mansur Yavaş'a tepki gösterdi.

Sosyal medyada 'Beceriksiz Mansur' etiketinin altına yazan binlerce kullanıcı metro rezaletine ve Mansur Yavaş'ın ulaşım problemlerine üç maymunu oynamasına tepki gösterdi.

İşte o tepkilerden bazıları;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading