Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ankara'da kritik görüşme! Adalet Bakanlığı Finlandiya'dan teröristlerin iadesini talep etti

Ankara'da kritik görüşme! Adalet Bakanlığı Finlandiya'dan teröristlerin iadesini talep etti

Adalet Bakanlığı, NATO Madrid Zirvesi'ndeki 'üçlü muhtıra' çerçevesinde Ankara'ya gelen Finlandiya heyetinden, terör örgütü mensuplarının iadesini talep etti.

Gündem

23.01.2024, 22:14

Finlandiya, İsveç ile birlikte NATO'ya üyelik başvurusu sürecinde Türkiye ile imzalanan 'üçlü muhtıra' kapsamında Türkiye'ye heyet gönderdi. 

Kandil'in 'Karayılan'ı saklandığı ininden başını çıkardı: PKK'nın elebaşından CHP'ye yeni... Haberi Görüntüle

HEYETLER ANKARA'DA BİRARAYA GELDİ

Türkiye, Finlandiya ve İsveç tarafından NATO Madrid Zirvesi’nde 28 Haziran 2022 tarihinde imzalanan 'üçlü muhtıra' çerçevesinde kurulan 'Daimi Ortak Mekanizma' toplantıları kapsamında Adalet Bakanlığı ile Finlandiya Adalet Bakanlığı heyetleri Ankara’da bir araya geldi. Toplantıda Adalet Bakanlığı heyetine Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürü Kasım Çiçek başkanlık etti. İki ülke Adalet Bakanlığı yetkilileri arasındaki toplantı 6 saat sürdü.

14 ilde SİBERGÖZ-28 operasyonları! 34 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

TERÖRİSTLERİN İADESİ İSTENDİ

Toplantıda Adalet Bakanlığı, Finlandiya’dan iadesi talep edilen terör örgütleri PKK ve FETÖ mensuplarına ilişkin iade dosyalarını gündeme getirerek, terör örgütü mensuplarının iki ülke arasındaki adli yardımlaşma anlaşmaları kapsamında Türkiye’ye iade edilmesini talep etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading