Yandex Metrica

Ankara Büyükşehir Belediyesi bir kavşağı 8 aydır tamamlayamadı! Vatandaş çile çekiyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi bir kavşağı 8 aydır tamamlayamadı! Vatandaş çile çekiyor

CHP yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi, Turan Güneş Bulvarı üzerindeki çok katlı kavşağı 5 ay içerisinde bitireceğini taahhüt etmesine rağmen 8 ayda bitiremedi. Ankara'da yaşayan vatandaşlar kapanan yollar yüzünden mağdur oldu.

Gündem

02.02.2024, 16:50

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Turan Güneş Bulvarı TRT önü ve Panora katlı kavşakları yapım işini bitiremedi. Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın 5 Mart'a kadar biteceğini ilan ettiği kavşak yapım işinin 8 aydır sürüyor. Üstelik projenin ancak yüzde 50'si yapıldı.

Sabah'a konuşan vatandaşlar trafik çilesi yaşadıklarını ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın acilen Turan Güneş Bulvarı TRT önü ve Panora katlı kavşağını acilen yapması gerektiğini söyledi. İşi özel bir şirkete vermesine rağmen Büyükşehir Belediyesi'nin kepçe ve kamyonları inşaata destek verdi. Buna rağmen inşaat bir türü hızlanmadı. 

Selçuk Bayraktar'dan terör örgütü PKK destekçisi Geerdink'e Türkçe ve Kürtçe yanıt Selçuk Bayraktar'dan terör örgütü PKK destekçisi Geerdink'e Türkçe ve Kürtçe... Haberi Görüntüle

"SİZ BU İŞİ YAPAMIYORSUNUZ"

Vatandaşlar ve siyasiler bu gecikmeye tepki gösterdi:

Murat Akça (AK Parti Ankara Büyükşehir ve Çankaya Belediye Meclis Üyesi): Ankaralılar için kâbusa dönen bir süreç oldu. İhalenin iş bitirme süresi 150 gün ve bugün geldiğimiz noktada iş teslim süresinin üzerinden yaklaşık 2 ay geçti.

Kanan Garip: Melih Gökçek'i arayın, köprü nasıl yapılır nasıl biter? Siz bu işi yapamıyorsunuz.

İhaleye fesat karıştırmaktan soruşturma açılmıştı! Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava da yeni gelişme! İhaleye fesat karıştırmaktan soruşturma açılmıştı! Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava da... Haberi Görüntüle

"TEK KELİME BECERİKSİZLİK"

Ercan Karateke: Hikâyeyi bırak bir yolu bitiremediniz. Bu sıkıntıların yaşanacağını ön göremeyecek kadar öngörüsüzsünüz. Biz buna beceriksizlik diyoruz.

Kınıklıoğlu Hasan: Sanki uzay mekiği yapıyorsunuz. Eskiden o işleri bir gecede yapıyorlardı. Kimseyi de rahatsız etmiyorlardı.

Berk Yılmaz: Kusura bakmayın, siz köprü yapmayın.

Fatih Çolak: Tek kelime beceriksizlik.

Bakan Yerlikaya duyurdu: 4 ilde DEAŞ'a BOZDOĞAN operasyonu düzenlendi! Bakan Yerlikaya duyurdu: 4 ilde DEAŞ'a BOZDOĞAN operasyonu düzenlendi! Haberi Görüntüle

"BELEDİYECİLİKTEN ANLAMIYORSUNUZ"

Fuat Yiğit: Çuvalladınız saat 17.00'de mesai biterse böyle olur. Adını 600 gün köprüsü mü koymak istiyorsunuz? Çevreyi rahatsız etmemek ne demek? Milyonlar trafikten rahatsız.

Zeynel Abidin Türkoğlu: Beceremediniz. Hep bir bahane hep bir yalan. Belediyecilikten anlamıyorsunuz. İşi ehline bırakın.

Hülya Yurt: Üzerinden sonbahar, kış ve ilkbahar geçti.

Amerika'da üniversiteler soykırıma karşı ayağa kalktı: Boğaziçi hocaları bu kez bahçeye çıkmadı Amerika'da üniversiteler soykırıma karşı ayağa kalktı: Boğaziçi hocaları bu kez... Haberi Görüntüle

"MELİH GÖKÇEK'İN 50 GÜNDE YAPTIĞI İŞİ BİR YILDA YAPAMADINIZ"

Hasan Demirel: Çankaya'dayız çok çile çektik. Çok uzun sürdü ve okul sezonu başlattınız.

Hacı Murat: Melih Gökçek'in 50 günde yaptığı işi bir yılda yapamadınız.

Arzu Özkan: Ara sokaklar da kapalı. Bu millet uçacak mı?

Ömer Çıtır: Turan Güneş Bulvarı içler acısı. Eylül'de başladıkları 2 şeritli altgeçit bile hala bitmedi. Ankara da yollar çukurdan geçilmiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading