Yandex Metrica

Animasyon değil gerçek: KIZILELMA'dan muhteşem görüntüler!

Türkiye'yi insansız savaş uçağı üretip uçurabilen iki ülkeden biri yapacak Bayraktar KIZILELMA, yayınlanan görüntüleriyle bu ülkenin güçlenmesini isteyen milyonlara heyecan verdi.

Gündem

23.01.2024, 20:05

Türkiye'yi savaşan İHA uçurmayı başarmış 2 ülkeden biri yapacak Bayraktar KIZILELMA, test görüntüleriyle 85 milyona moral oldu. Bugün motor çalıştırıp piste çıkan KIZILELMA 'taksi' ve 'koşu' testlerini başarıyla tamamlayarak bir sonraki safhanın gökyüzüyle buluşma olacağını herkese ilan etti.

KIZILELMA'nın test görüntülerini paylaşan Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, akşam saatlerinde de KIZILELMA için hazırlanmış klibi sosyal medya hesabında yayınladı.

Amerikan Nirvana grubunun genç yaşta canına kıyan efsanevi solisti Kurt Cobain imzalı 'Smells Like Thin Spirit' adlı şarkının kullanıldığı klip, kısa sürede onbinlerce kişi tarafından paylaşıldı. 

KIZILELMA testinin etkileyici görüntülerine yer verilen klipte Selçuk Bayraktar şunları söyledi: 

"Hedefimiz ilk koşu testi olduğundan biraz daha düşük hızlarda koşmaktı ama o sınırı da aştık. Allah'a şükür, başarılı bir şekilde ilk otomatik taksi ve koşu testini KIZILELMA başarıyla tamamladı." 

Hastaneye randevu almayıp gidenlere para cezası mı var? Randevusuz hastaneye gidenler kaç para ceza ödeyecek? Hastaneye randevu almayıp gidenlere para cezası mı var? Randevusuz hastaneye... Haberi Görüntüle

'KIZILELMA'YLA PAZAR HATIRASI'

Diğer yandan Selçuk Bayraktar yaptığı paylaşımda, "Bayraktar KIZILELMA'yla bir pazar hatırası..." ifadelerine yer vererek Kızılelma'nın fotoğraflarını paylaştı. 

CHP'de torpil furyasına tam gaz devam! Hak-hukuk-adalet söylemleri rafta kaldı: CHP’li vekilden ağabeyine makam koltuğu! CHP'de torpil furyasına tam gaz devam! Hak-hukuk-adalet söylemleri rafta kaldı:... Haberi Görüntüle

2023'TE GÖKLERDE OLACAK

Baykar tarafından geliştirilen Bayraktar KIZILELMA İnsansız Savaş Uçağı projesinin test süreci yer testleri ile devam edecek. Bayraktar KIZILELMA'nın ilk uçuşunun 2023'te gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Bayraktar KIZILELMA özellikle kısa pistli gemilere iniş kalkış kabiliyetiyle muharebe sahasında devrim gerçekleştirecek bir platform olacak.

Bakan Fidan, Bosna Hersekli mevkidaşı Konakovic ile görüştü: Bölgesel gelişmeler ele alındı Bakan Fidan, Bosna Hersekli mevkidaşı Konakovic ile görüştü: Bölgesel gelişmeler... Haberi Görüntüle

DENİAŞIRI GÖREVLERDE ROL ALACAK 

Türkiye'nin inşa ettiği ve halihazırda seyir testlerini gerçekleştirdiği TCG ANADOLU gibi kısa pistli gemilere iniş ve kalkış kabiliyetine sahip olacak şekilde geliştirilen Bayraktar KIZILELMA, bu yeteneği sayesinde denizaşırı görevlerde önemli rol üstlenecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading