Yandex Metrica

Amasra Maden Kazası Araştırma Komisyonu'nda ilk toplantı: Herkesin görüşü alınacak

Amasra Maden Kazası Araştırma Komisyonu'nda ilk toplantı: Herkesin görüşü alınacak

Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden kazasına araştırmak üzere kurulan TBMM araştırma komisyonu, ilk toplantısını yaptı. Komisyon, ilerleyen süreçte her kesiminden görüş alınıp, sunum yapılacağını açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 22:14

Bartın'ın Amasra ilçesinde meydana gelen maden kazasını araştırmak için kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) araştırma komisyonunda ilk toplantı yapıldı. TBMM Amasra Maden Kazası Araştırma Komisyonu, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız başkanlığında toplandı. 

Antalya'daki teleferik faciasıyla ilgili tutuklanan CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Karagöz hakkında karar verildi Antalya'daki teleferik faciasıyla ilgili tutuklanan CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut... Haberi Görüntüle

HER KESİMDEN GÖRÜŞ ALINACAK

Komisyonun yol haritasına ilişkin bilgi veren Taner Yıldız, "Sendikaların, sivil toplum kuruluşlarının bağlı, ilgili, ilişkili bütün kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüslerin, bu konuda sözü olacak herkesin bu komisyonda dinleneceğini kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz. Sektör temsilcileri, üniversitelerden, akademisyenlerden bu manada uzman olan özel sektörden kişiler de aynı şekilde burada sunum yapacaklardır" dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading