Yandex Metrica
SON DAKİKA
Altılı Masası'nın LGBT dosyası kabarık! Aile yapısının altına dinamit döşeyecekler

Altılı Masası'nın LGBT dosyası kabarık! Aile yapısının altına dinamit döşeyecekler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Gökkuşağı Masası' yakıştırması yaptığı Altılı Masa'nın LGBT dosyası bir hayli kabarık. HDP ve PKK destekli Altılı Masa, LGBT hareketi ve eşcinselliği savunan görüşleriyle aile yapısını tehdit ediyor.

Gündem

23.01.2024, 20:39

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde katıldığı televizyon programında HDP ve PKK destekli Altılı Masa'nın LGBT sapkınlığını vadetmesiyle ilgili olarak çarpıcı ifadeler kullandı.

Altılı Masa için 'Gökkuşağı Masası' yakıştırması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Aile kurumunun korunması bizim önceliğimizdir. Özgürlük adıyla LGBT gibi sapkın hayat tarzlarının toplumumuza empoze edilmesine rıza gösteremeyiz" ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu LGBT için afiş bastırırken masanın diğer ortağı Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise adeta sindirildi.

LGBT'yi savunan görüşleri ile dehşete düşüren Altılı Masa'nın ortaklarından Saadet Partisi'nin karşı çıkması sebebiyle ortak mutabakat metnine İstanbul Sözleşmesi ve LGBT'yi ekleyemeyen ittifak partilerinin bu konudaki kararlığı ise tüm itirazlara rağmen devam ediyor.

Nusr-Et'e silahlı saldırıda 5 gözaltı: Suç örgütü elebaşı talimat vermiş Haberi Görüntüle

AFİŞLER ASTIRDI

Hatırlanacağı gibi 2021 yılında "LGBT aile yapısını bozmaz" diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, geçen sene billboardlara afiş astırdı. Asılan afişlerde "Cinsel yönelim yasayla dezavantaj olmaktan çıkarılacak" vaadini yazdırdı. 

Yüksek Yargı'da seçim maratonu! Yargıtay seçiminde 4. gün: Dokuzuncu turda... Haberi Görüntüle

İYİ PARTİ'YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Bilindiği üzere LGBT üyeleri, İstanbul Sözleşmesi'ne karşı tutumu sebebiyle 2 yıl önce Meral Akşener'e ve İYİ Parti'ye teşekkür ziyaretinde bulunmuştu. Yapılan görüşmenin ardından "Meral Anne" pankartlarıyla genel merkez önünde açıklama yapan üyeler, şu ifadeleri kullanmıştı; "LGBT topluluğuna sahip çıkan İYİ Parti ailesine teşekkür ederiz" 

2024 MANİSA-YUNUSEMRE SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Yunusemre'de hangi... Haberi Görüntüle

LGBT YÜRÜYÜŞÜ HAFIZALARDA

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem de 2019 yılında ABD'deki LGBT yürüyüşüne "büyük bir coşkuyla" katıldıktan sonra sert eleştirilere maruz kalmış ve "Benim nazarımda tüm vatandaşlar eşittir" savunmasını yapmıştı.

Terör propagandası! Netflix'in '3 cisim problemi' dizisinde skandal: PKK'yı temsil... Haberi Görüntüle

BABACAN DA SICAK ABKIYOR

Altılı Masa'nın bir diğer ortağı DEVA Partisi de LGBT hareketine olumlu bakanlar arasında. Bir programda LGBT hakkındaki görüşleri sorulan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Biz her bir vatandaşımızın hayat tarzını olduğu gibi kabul ediyoruz.Devletin hayat tarzlarına müdahalelerine kesinlikle karşıyız" ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading