Yandex Metrica

Altılı masanın adaylık kavgasını böyle ti'ye aldılar! Sosyal medyada paylaşılan animasyon binlerce kez izlendi

Altılı masanın adaylık kavgasını böyle ti'ye aldılar! Sosyal medyada paylaşılan animasyon binlerce kez izlendi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle verilen hapis ve siaysi yasak kararı ve sonrasında yaşanan adaylık oyunları animasyona konu oldu. Sosyal medyada paylaşılan animasyon binlerce kez izlenirken CHP'deki iç kavganın boyutu bir kez daha gözler önüne serildi.

Gündem

23.01.2024, 20:16

2023 seçimlerine kısa bir süre kala partiler seçim çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Cumhur İttifakı'nın aylar öncesinde adayı belirlenirken, altılı masada belirsizlik sürüyor.

BEDAŞ DUYURDU: İstanbul'un 28 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak! 15 NİSAN 2024 Elektrikler ne zaman gelecek? Bağcılar, Esenyurt, Avcılar, Beşiktaş... BEDAŞ DUYURDU: İstanbul'un 28 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak! 15 NİSAN... Haberi Görüntüle

ALTILI MASADA ADAYLIK KAVGASI

Adaylık çıkmazı içinde olan altılı masa geçtiğimiz haftalarda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis ve siyasi yasak kararı sonrası tam anlamıyla kavgaya tutuştu.

İletişim Başkanı Altun: 'Kanıt, İsrail'in işlediği savaş suçunu ve soykırımı kayıt altına aldı' İletişim Başkanı Altun: 'Kanıt, İsrail'in işlediği savaş suçunu ve soykırımı... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NA AKŞENER VE İMAMOĞLU'NDAN OPERASYON

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Almanya ziyareti esnasında İYİ Parti lideri Meral Akşener ve İBB Başkanı İmamoğlu Saraçhane'de miting düzenledi. 

Haberi alan Kılıçdaroğlu apar topar Türkiye'ye dönerek ipleri tekrardan eline almaya çalıştı. 

Kapalı kapılar ardında tartışmalar alevlenirken İBB Başkanı İmamoğlu, TBMM'ye gelerek Kılıçdaroğlu'na bağlılığını ilan etti.

'Odacılar' suç örgütü çökertildi! MAHZEN-30 operasyonu ile 34 kişi enselendi 'Odacılar' suç örgütü çökertildi! MAHZEN-30 operasyonu ile 34 kişi enselendi Haberi Görüntüle

KAVGANIN ANİMASYONU İZLEYENLERİ KIRDI GEÇİRDİ

Altılı masanın yaşadığı adaylık kavgasının animasyonu sosyal medyada yayın yapan Kurtuba TV tarafından paylaşıldı. 

Animasyonda İmamoğlu'nun ceza almasının ardından Kılıçdaroğlu'nun Almanya seyahatinde verdiği tepkiler ve daha sonra Saraçhane'de yaşananlar konu edildi.

Sosyal medyada paylaşılan animasyon paylaşım rekorları kırarak binlerce kez izlendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading