Yandex Metrica
SON DAKİKA
Altılı masada adaylık kaosu! DEVA Partisi Babacan da oyuna dahil oldu: Rahat seçilirim

Altılı masada adaylık kaosu! DEVA Partisi Babacan da oyuna dahil oldu: Rahat seçilirim

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, altılı masanın cumhurbaşkanı adayına ilişkin, "Eğer altılı masa benim ismim üzerinde mutabık kalırsa, tabii ki hem rahat seçilirim hem de en iyi şekilde yönetirim." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:18

 DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan,  YouTube üzerinden yayın yapan Medyascope kanalında gazeteci Ruşen Çakır'ın sorularını yanıtladı.

31 Mart'ta Türkiye sandık başında! YSK duyurdu: 32 ilde oy... Haberi Görüntüle

'HEM RAHAT SEÇİLİRİM HEM DE EN İYİ ŞEKİLDE YÖNETİRİM'

Altılı masanın cumhurbaşkanı adayları arasında kendi isminin de geçtiği hatırlatılarak, "Ali Babacan gerçekten aday olmak ister mi?" sorusuna Babacan, "Bizim önceliğimiz altı genel başkanın oturduğu masanın içinden bir aday çıkması." yanıtını verdi.

Babacan, şöyle devam etti:

Bizim önceliğimiz bu. Çünkü bu, süreci hızlandıracaktır ve kararlar daha hızlı alınacaktır. Dışarıdan bir yedinci isim söz konusu olduğu anda o yedinci ismin sürece adaptasyonu biraz daha zaman alacaktır. Ama altılı masa, nihayetinde dışarıdan bir isim konusunda mutabakata varırsa ne olur? Birkaç haftalık daha sürece ihtiyaç olur, adaptasyon sürecine, o da olur. İşin kolayı bu altı genel başkandan birinin cumhurbaşkanı adayı olması. Benimle ilgili konuya gelince, eğer altılı masa benim ismim üzerinde mutabık kalırsa, tabii ki hem rahat seçilirim hem de en iyi şekilde yönetirim. Ama şu anda bizim önceliğimiz kim sorusu değil.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading