Yandex Metrica

Altılı masa ortağından kritik itiraf! 'Halk AK Parti'ye dönmeye başladı'

Altılı masa ortağından kritik itiraf! 'Halk AK Parti'ye dönmeye başladı'

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman katıldığı bir programda, Altılı masa ile ilgili kritik bir itirafta bulundu. Koalisyon yönetiminin risk teşkil ettiğini belirten Karaduman, halkın AK Parti'ye döndüğünü söyleyerek 'Son yapılan anketlerde AK Parti'ye yeniden bir dönüşün olduğunu görebiliyoruz.' ifadelerini kaydetti.

Gündem

23.01.2024, 20:22

Altılı masanın 11. görüşmesi başladı. Seçim tarihinin net bir şekilde belirlenmesine rağmen henüz adaylarını açıklamayan Altılı masanın halkta bir karşılığı kalmazken Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman'dan kritik bir itiraf geldi. 

205 milyonluk vurgun! 3 yıl boyunca müşterileri ayakta uyutmuşlar 205 milyonluk vurgun! 3 yıl boyunca müşterileri ayakta uyutmuşlar Haberi Görüntüle

'ADAY KARAMOLLAOĞLU OLMALI'

Bir programa katılan Karaduman, cumhurbaşkanı adayının Temel Karamollaoğlu olması gerektiğini beirterek şu sözlere yer verdi: 

Cumhurbaşkanı adayının kazanabilecek bir aday olması gerekir. Bu kişinin de, Bu kişinin de, sayın Temel Karamollaoğlu olması gerektiği kanaatindeyim. Devlet tecrübesiyle, siyasi birikimiyle Sayın Karamollaoğlu'nun olması gerekiyor.

Türkiye'ye giriş yapacağı tarih verildi: Afrika sıcakları geliyor! Türkiye'ye giriş yapacağı tarih verildi: Afrika sıcakları geliyor! Haberi Görüntüle

'HALK AK PARTİ'YE DÖNÜYOR' 

Diğer yandan Altılı masayı eleştiren Karaduman şu ifadeleri kaydetti: 

Türkiye'de aslında AK Parti'den kopan seçmenin herhangi bir partiye evrilmediğini, kararsız bir seçmen olarak konumlandığını son yapılan anketlerde AK Parti'ye yeniden bir dönüşün olduğunu görebiliyoruz. Koalisyonla bir ülkenin yönetilmesinin hiç şüphesiz riskleri vardır. Altılı masada bir kriz varsa niye kriz var diye insanımızı da suçlamamak gerekir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading