Yandex Metrica

Altılı Masa'nın yeni taktiği! Muharrem İnce'yi Akşener formülüyle masaya oturtacaklar

Altılı Masa'nın yeni taktiği! Muharrem İnce'yi Akşener formülüyle masaya oturtacaklar

Kılıçdaroğlu ve tayfası, Meral Akşener'e uyguladığı 'linç et, heyet gönder, ikna et' taktiğini 100 bin imzayı aşan Muharrem İnce için de devreye soktu. CHP, Muharrem İnce'ye bir heyet gönderecek. Muharrem İnce'ye 8. başkan yardımcılığı, olmadı bakanlık ve 10 vekil teklif edilecek.

Gündem

23.01.2024, 20:38

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere 2 aydan kısa bir süre kalırken Altılı Masa, yeni bir açmazla daha karşı karşıya.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, zehir zemberek sözleriyle masayı devirmiş ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkmıştı.

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı formülüyle Meral Akşener, masaya geri dönmüş ve Millet İttifakı, Cumhurbaşkanı adayı olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu açıklamıştı.

100 bin imza barajını aşan ve seçimlere Cumhurbaşkanı adayı olarak girmeye hak kazanan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye 'aday olma, masaya gel' teklifinde bulunmak isteyen Kılıçdaroğlu'nun yeni taktiği belli oldu.

23 Nisan'da (Bugün) marketler açık mı? A101-BİM-ŞOK-Migros 23 Nisan'da kapalı mı? 23 Nisan'da (Bugün) marketler açık mı? A101-BİM-ŞOK-Migros 23 Nisan'da kapalı... Haberi Görüntüle

İLK AŞAMA: LİNÇ ETME POLİTİKASI

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Meral Akşener, masadan kalktığında CHP'li troller başta olmak üzere ağır bir linç kampanyasına maruz bırakıldı. AK Parti'den rüşvet aldığını bile ima edenler, dile getirenler oldu. Aynı linç Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklaması sonrasında da devreye sokuldu. Aynı argümanla saldırılar oldu. Rüşvet suçlaması bir yana, imzacılarının bile AK Partili olduğu iddia edildi. Akşener'e uygulanan linç kampanyasından sonra içinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da olduğu heyetler devreye sokulmuştu.

MSB'den son dakika açıklaması: Türkiye ile Yunanistan arasında kritik görüşme MSB'den son dakika açıklaması: Türkiye ile Yunanistan arasında kritik görüşme Haberi Görüntüle

İKİNCİ AŞAMA: HEYET GÖNDERME

Bu heyet belli tavizlerle ikna sürecini tamamlamıştı. Muharrem İnce için de bir heyet oluşturuldu. Bu heyetin içinde Ekrem İmamoğlu, bazı belediye başkanları ve parti genel merkez yöneticileri bulunuyor. Bu heyet, yakın zaman içinde Memleket Partisi yetkilileriyle görüşerek, pazarlık sürecini başlatmayı hedefliyor.

Korhan Berzeg'den bir yıl sonra ilk kez! Pantolonun parçalanmıştı kafatası yoktu Korhan Berzeg'den bir yıl sonra ilk kez! Pantolonun parçalanmıştı kafatası... Haberi Görüntüle

YARDIMCILIK TEKLİF EDİLECEK

Kulislerde konuşulanlara göre Muharrem İnce'ye 8. Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif edilecek. Kabul edilmemesi halinde, Milli Eğitim Bakanlığı ve seçilecek yerden 10 milletvekili kontenjanı önerilecek. Meral Akşener'de etkili olan taktiğin, Muharrem İnce üzerinde etkili olup olmayacağı merak konusu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading