Yandex Metrica

Altılı Masa'nın mutabakat metninden 'gençlere 5 GB ücretsiz internet' çıktı! Binali Yıldırım'a teşekkür edecekler mi?

Altılı Masa'nın mutabakat metninden 'gençlere 5 GB ücretsiz internet' çıktı! Binali Yıldırım'a teşekkür edecekler mi?

Millet İttifakı'nın oluşturduğu Altılı Masa'nın mutabakat metni altı genel başkanın katıldığı toplantıda açıklandı. Toplantıdan 6-25 yaş arası gençler için aylık 5 GB ücretsiz internet imkanı çıktı. Bu vaadin daha önce Binali Yıldırım tarafından verildiği biliniyor.

Gündem

30.03.2024, 21:05

1 yılda 12 kez toplanan Altılı Masa üyeleri 13 Şubat'ta adaylarını açıklayacaklarını duyurdu. Bugün de yapılan toplantıyla Muatabakat metni açıklandı.

ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'ye ziyaret: Eski büyükelçi John Bass Ankara'ya geliyor ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'ye ziyaret: Eski büyükelçi John Bass Ankara'ya... Haberi Görüntüle

9 BAŞLIKTA 80'E YAKIN MADDE

Metin, "hükümet programı" olma özelliği taşıyor. 9 başlıkta toplanan metinde 80'e yakın madde yer alıyor.

Toplantıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal katıldı. 

Teleferik faciasında ihmaller zinciri! Soruşturma dosyasına giren yeni görüntüler ortaya çıktı Teleferik faciasında ihmaller zinciri! Soruşturma dosyasına giren yeni görüntüler ortaya... Haberi Görüntüle

MASADAN 'GB' ÇIKTI

Eğitim alanında alınan kararlardan bir atnesi ise dikkatlerden kaçmadı.  Altılı Masa'dan gençlere ''6-25 yaş arasındaki tüm öğrencilerimize aylık 5 GB internete bedava erişim imkanı sağlayacağız.'' maddesi çıktı. 

Irak’ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist imha edildi Irak’ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist imha edildi Haberi Görüntüle

BİNALİ YILDIRIM'IN VAADİYDİ

Öte yandan bu vaadin 2019 yılında AK Parti İstanbul Belediye Başkanı Binali Yıldırım tarafından verildiği ortaya çıktı. Yıldırım, 2 Haziran 2019'da yaptığı açıklamada, ''Gençlere 10 GB internet vereceğiz, bedava, sebil. Gençler belediyenin bütün spor tesislerinden bedava yaralanacak. Şehir tiyatrolarından bedava yararlanacaklar. İstanbul'u gençler için küresel gençlik merkezi yapacağız, müzik ve festivallerin merkezi yapacağız. Gençler için hizmetimiz bununla sınırlı değil. İstanbul'da staj yeri bulamayan genç kalmayacak. Bütün gençlere hem de ücretli staj imkanı sağlayacağız.'' demişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading