Yandex Metrica
SON DAKİKA
Altılı masa liderleri yürürken hizayı bozmadı

Altılı masa liderleri yürürken hizayı bozmadı

Altılı masada adaylık tartışması devam ederken bugün 6 lider, Ortak Politikalar Mutabakat Metni’ni açıklamak ve imzalamak için Ankara’daki tanıtım toplantısına katıldı. 6 liderin salona giriş yapmadan önce hizayı bozmadan yürümesi dikkatlerden kaçmadı.

Gündem

23.01.2024, 20:23

14 mayıs tarihinde yapılacak seçimler öncesi altılı masada adaylık tartışmaları devam ederken gözler 13 Şubat'ta yapılacak toplantıya çevrildi.

Geçtiğimiz günlerde 11. kez bir araya gelen altılı masa, yne adayını açıklamadı. Kulislerde konuşulana göre Kemal Kılıldaroğlu aday olmak istiyor ancak Meral Akşener, CHP liderine sıcak bakmıyor. Akşener'in gönlünde iki yatıyordu. Mansur Yavaş, geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu'na olan desteğini açıkladı. İmamoğlu ise il il dolaşıp gövde gösterisi yapıyor. Meral Akşener ise geçtiğimiz günlerde divan başkanlığı toplantısında kurmaylarına Kılıçdaroğlu için kamuoyu yoklaması yapılması gerektiğini belirtmişti.

Türkiye tarihinde bir ilk: Ay'a milli hibrit roket motoruyla çıkılacak! Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU ADAYLIK İÇİN TARİH VERDİ

13 Şubat'ta Teme Karamollaoğlu'nun ev sahipliğinde bir araya gelecek olan altılı masa adayını açıklayacak. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "13 Şubat'ta inşallah adayımızı açıklayacağız. Öyle bir karar aldık. Artık 13 Şubat'ta mı olur, yoksa 13 Şubat'ta karar alacağız, bu kararın açıklanması için belli bir tarih mi olur" dedi.

22-23-24 Mart BİM aktüel ürünler! BİM'de bu hafta hangi ürünler... Haberi Görüntüle

HİZAYI BOZMADILAR

Altılı masanın liderleri bugün Ankara’da Ortak Politikalar Mutabakat Metni’nin açıklamak ve imzalamak için bir araya geldi. Liderlerin salona girdiği an attıkları adımlar dikkatlerden kaçmadı. Hep birlikte salona giriş yapan liderler hiçbir şekilde hizayı bozmadı. Tek bir adım dahi birbirinin önüne geçmeyen altı lider, salonda ise tek tek anons edildi. Liderler daha sonra kendilerine ayrılan bölümlere geçip konuşmaları dinledi.

Çarşaflı kadına çirkin saldırı! İstanbul'da tepki çeken görüntüler: Dini değerlere... Haberi Görüntüle

9 ANA BAŞLIKTAN OLUŞAN ORTAK POLİTİKALAR MUTABAKAT METNİ

Millet İttifakı’nın Ortak Politikalar Mutabakat Metni, 9 ana başlık altında 2 binin üzerinde yeni düzenlemeyi içeriyor. 75 alt başlıktan oluşan metindeki 9 ana başlık şu şekilde sıralandı; “Hukuk, Adalet ve Yargı, Kamu Yönetimi, Yolsuzlukla Mücadele, Şeffaflık ve Denetim, Ekonomi, Finans ve İstihdam, Bilim, Ar-Ge, Yenilikçilik, Girişimcilik ve Dijital Dönüşüm, Sektörel Politikalar, Eğitim ve Öğretim, Sosyal Politikalar, Dış Politika, Savunma, Güvenlik ve Göç Politikaları...”


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading