Yandex Metrica

Altılı masa HDP'yi kızdırmaktan imtina etti! Saldırıyı kınarken 'PKK' diyemediler

Altılı masa HDP'yi kızdırmaktan imtina etti! Saldırıyı kınarken 'PKK' diyemediler

Mersin’in Mezitli ilçesi Tece Mahallesi'ndeki polisevine yönelik saldırıda 1 askerimiz şehit olurken saldırıyı siyaset dünyasından kınamalar geldi. Ancak Millet ittifakının üyeleri masanın gizli ortağı HDP'yi üzmekten imtina etmiş olacak ki paylaşımlarında 'PKK' demekten kaçındılar. Altılı masa üyelerinin bu paylaşımları samimiyetsizliklerini bir kez daha gün yüzüne çıkardı.

Gündem

23.01.2024, 19:51

Mersin’in Mezitli ilçesi Tece Mahallesi'ndeki polisevine, PKK'lı iki kadın terörist tarafından dün akşam saat 23.00 sıralarında saldırı düzenlendi.

Lüks otomobil ile polisevinin önüne gelen PKK'lı iki kadın terörist, uzun namlulu silahlarla nizamiye kulübesinde nöbet tutan polislere ateş açtı.

Üsküdar Ceza konseri ücretsiz mi, bilet gerekiyor mu 23 Nisan? Ceza konseri saat kaçta, nerede olacak? Üsküdar Ceza konseri ücretsiz mi, bilet gerekiyor mu 23 Nisan?... Haberi Görüntüle

1 POLİSİMİZ ŞEHİT OLDU

Polislerin karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

Patlama ve silah sesleri bölgede endişe yaratırken, açılan ilk ateş sırasında polisevi önünde nöbet tutan 1 polis şehit oldu, 1 polis ise yaralandı.

Çatışmada yaralanan ve kaçamayacaklarını anlayan iki kadın terörist ise sırt çantalarında taşıdıkları bombalarla kendilerini patlattı.

23 Nisan Bahçelievler İlyas Yalçıntaş konseri ne zaman, saat kaçta? İlyas Yalçıntaş konseri ücretsiz mi? 23 Nisan Bahçelievler İlyas Yalçıntaş konseri ne zaman, saat kaçta?... Haberi Görüntüle

ALTILI MASA KINARKEN 'PKK' DİYEMEDİ

Türkiye’nin yüreğine acı düşüren kalleş saldırı ile ilgili siyaset dünyasından kınamalar da ardı ardına gelirken altılı masanın üyelerinden HDP'yi kızdırmaktan imtina eden paylaşımlar geldi. 

Twitter’dan şehidin ailesine başsağlığı dileyen Kılıçdaroğlu, 'PKK' diyemediği paylaşımında şunları yazdı:

Mersin’de polisevine yönelik alçakça düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memurumuza Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır, yaralanan polis memurumuza ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor; terörü bir kez daha lanetliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir kimdir? Murat Emir nereli, kaç yaşında? CHP Grup Başkanvekili Murat Emir kimdir? Murat Emir nereli, kaç... Haberi Görüntüle

AKŞENER DE 'PKK' DİYEMEDİ

Altılı masanın bir diğer ortağı İYİ Parti lideri Meral Akşener de 'PKK'diyemeyenlerden... Twitter da yaptığı paylaşım ise şu şekilde: 

Mersin’de polisevine yapılan alçak saldırıda şehit düşen kahraman Polisimiz Sedat Gezer’e Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şehidimizin ruhu şad, mekânı cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun

 

Altılı masanın diğer üyeleri de masanın gizli ortağı HDP'nin güdümüne girdiğinden olsa gerek saldırıyı kınarken 'PKK' demekten çekindi. 

Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu yaptığı paylaşımda, ''Milletimizin Başı Sağ Olsun. Mersin'de polisevine yönelik terör saldırısında şehit olan kahraman polisimiz Sedat Gezer'e Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifa diliyor, terörü lanetliyorum. Ruhu şad, mekânı cennet olsun.'' dedi. 

DEVA Partisi Genel Başanı Ali Babacan da, ''Mersin’de polisevine yapılan terör saldırısını lanetliyorum. Şehit polisimiz Sedat Gezer’e Allah’tan rahmet, yaralı polislerimize acil şifalar diliyorum.'' dedi. 

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise paylaşımında şu sözlere yer verdi:

Mersin Mezitli ilçesi'nde Tece Polisevine düzenlenen hain saldırıda yaralanan iki polisimize acil şifalar diliyor, saldırıyı düzenleyenleri lanetliyorum. Allah polislerimizi sevdiklerine, sevenlerine bağışlasın.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading