Yandex Metrica

Altılı Masa-HDP ortaklığının şifresi çözüldü: Operasyonlar durdurulsun

Altılı Masa-HDP ortaklığının şifresi çözüldü: Operasyonlar durdurulsun

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçardoğlu'nun PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile yaptığı kirli pazarlığın şifresi çözüldü. Şanlı Türk ordusunun iyice köşeye sıkıştırdığı PKK'nın, operasyonların durması için Millet İttifakı'na sığındığı görüldü.

Gündem

23.01.2024, 20:38

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 72 saatlik tiyatronun ardından devirdiği masaya geri dönmesinden sonra kriz son buldu ve Millet İttifakı, Cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdarooğlu'nu açıkladı.

Koalisyon ortaklarına adaylığını kabul ettiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ilk tebrik PKK'nın siyasi uzantısı HDP'den geldi. Kılıçdaroğlu, milletin meclisinde HDP ile pazarlık masasına oturdu.

Kapalı kapılar ardından yapılan görüşmeden sonra HDP, aday çıkarmayağını açıkladı. Kulislerde konuşulana göre bu karar Kılıçdaroğlu'na destek verilecek şeklinde yorumlandı.

Son dakika... Heniyye: 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas'ı Kuvay-i Milliye'ye benzeten açıklaması Filistin halkı için övünç kaynağıdır' Son dakika... Heniyye: 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas'ı Kuvay-i Milliye'ye benzeten açıklaması... Haberi Görüntüle

HDP OPERASYONLARIN DURDURULMASINI İSTİYOR

Eli kanlı terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı olarak nitelendirilen HDP'nin güvenlik güçlerinin örgütüne yönelik düzenlediği operasyonlardan rahatsız olduğu biiliniyor.

Bilindiği üzere şu an cezaevinde tutuklu olan dönemin HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Kobani bahanesiyle 6-8 Ekim 2014'te düzenlenen ve 37 kişinin hayatını kaybettiği eylemleri organize etmekle suçlanıyor.

Ayrıca HDP ve Selahattin Demirtaş; 793 şehit verdiğimiz hendek operasyonlarına da karşı çıkmış ve "Cizre yanarsa Bodrum da yanar" ifadelerini kullanmıştı.

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, "Sırtımızı YPJ'ye, YPG'ye ve PYD'ye yaslıyoruz bunu söylemekte ve savunmakta hiçbir sakınca görmüyoruz. Sırtımızı kime yasladığımızı söylüyoruz, bundan sonra da yaslamaya devam edeceğiz" demişti.

Dışişleri Bakanı Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı John Bass'ı kabul etti Dışişleri Bakanı Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı John Bass'ı kabul... Haberi Görüntüle

"HER TÜRLÜ YIKMA EĞİLİMİNE DESTEK VERECEĞİZ"

Gerek yurt içi gerek yurt dışında sürdürülen başarılı operasyonlarla mağaraları yerle bir edilen ve iyi köşeye sıkışan PKK, umudunu Altılı Masa'ya bağladı. Geçtiğimiz günlerde kapalı kapılar ardında yapılan CHP-HDP pazarlığı sonrası terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Duran Kalkan da saklandığı delikten şu açıklamayı yapmıştı;

"Birliklerini güçlendirecekler inancındayız. Daha da büyütebilirler. Her türlü yıkma eğilimine destek vereceğiz" 

21 Nisan (Bugün) İstanbul'da hangi yollar kapalı? İstanbul'da yollar neden kapalı, saat kaçta açılacak? 21 Nisan (Bugün) İstanbul'da hangi yollar kapalı? İstanbul'da yollar neden... Haberi Görüntüle

Türkiye'nın batısında fırtına: Rüzgarın hızı 118 kilometreye ulaştı ağaçlar devrildi hortum oluştu Türkiye'nın batısında fırtına: Rüzgarın hızı 118 kilometreye ulaştı ağaçlar devrildi... Haberi Görüntüle

MAĞARALAR YERLE BİR EDİLDİ

PKK'nın bu denli paniğe kapılmasında en büyük etken şanlı Türk ordusunun gerçekleştirdiği operasyonlar. İHA ve SİHA'lar gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi. Yurt içi terörist sayısı ilk defa 100 seviyesine düştü. Örgütten kaçan teröristler de devlete sığınmaya başladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading