Yandex Metrica
Altılı Masa'dan veto yiyen Hüseyin Baş'tan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için seviyesiz sözler

Altılı Masa'dan veto yiyen Hüseyin Baş'tan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için seviyesiz sözler

Türkiye 14 Matıs'ta sandık başına gidiyor. Millet İttifakı'nı oluşturan Altılı Masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu olurken masadan veto yiyen BTP lideri Hüseyin Baş, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için haddini aşan cümleler sarfetti. Baş, seçim ikinci tura kaldığı adaylar Kılıçdaroğlu ve Erdoğan. Ne yapacağınız belli mi?" sorusunu haddini aşan bir cevapla, "Hani sosyal medyada diyorlar ya, 'tuvalet terliği olsa ona basarım' diye tabir ederler, Erdoğan'ın karşısında kim varsa ona basarız." diyerek yanıtladı.

Gündem

23.01.2024, 22:20

Türkiye seçim sathına girerken Millet İttifakı'nı oluşturan Altılı Masa'nın adayı seçimlere 2 ay kala ilan edilerek Kemal Kılıçdaroğlu oldu. 

Masaya dahil olmak isteyen BTP'den masa üyelerine çağrı gelmişti ancak BTP lideri Hüseyin Baş'ın bu çağrısı 6 parti lideri tarafından veto edilmişti.

Acun'un kızı babasından ne istedi? Yasemin Ilıcalı, Yunus Emre'nin cezasını... Haberi Görüntüle

TUVALET TERLİĞİ OLSA  ONA BASARIM

Canlı yayında sunucu Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtlayan Baş, Ersoy'un "Seçim ikinci tura kaldığı adaylar Kılıçdaroğlu ve Erdoğan. Ne yapacağınız belli mi?" sorusunu haddini aşan bir cevapla, "Hani sosyal medyada diyorlar ya, 'tuvalet terliği olsa ona basarım' diye tabir ederler, Erdoğan'ın karşısında kim varsa ona basarız." diyerek yanıtladı.

‘Jetlag’ operasyonu! Terör soruşturması yalanıyla telefon dolandırıcılığı yapanlar yakalandı: Çok... Haberi Görüntüle

BPT HANGİ İTTİFAKI DESTEKLEYECEK?

Öte yandan BTP olarak hangi ittifakı ve cumhurbaşkanı adayını destekleyeceklerine ilişkin de konuşan Baş, "Net olan şey şudur ki biz Erdoğan'ı desteklemeyeceğiz. Desteklediğimiz adayı bütün adaylar netleştiği zaman açıklayacağız." dedi. Ersoy'un "Eğilim ne yönde" sorusuna ise "Eğilimden bahsedemeyiz ama Sinan Oğan Cumhurbaşkanı adayı." cevabını verdi.

Murat Kurum için Karadeniz şarkısı! Şimdi İstanbul, Sadece İstanbul sözleri... Haberi Görüntüle

SİZ BÜTÜN TÜRKİYE'Yİ KUCAKLAYAMIYORSUNUZ

Altılı Masa'ya katılma isteklerinin karşılık bulmadığı için ileride Ata İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ı desteklemeleri takdirde bunun bir siyasal çelişki olarak düşünülmemesi gerektiğini belirten Baş, sunucu Ersoy'un, "Altılı Masa'nın sizi ittifaka  almadıkları için desteklediğiniz düşünülebilir" sözlerine yanıt olarak, "Düşünülebilir elbette. Bu mantıklı bir düşünce olur ama şöyle, biz dahil olmak istediğimiz ittifaka şu öneriyi de getirdik, 'Bana dediler ki 6 parti var 7 mi olacak?' Dedim ki, 7 olmasın, 8, 9 olsun. 'Biz bütün Türkiye'yi kucaklıyoruz' diyorsunuz (Altılı Masa'ya yönelik) ben de diyorum ki ben bir adım atıyorum siz de bir adım atın ve bunu tüm Türkiye'ye gösterelim. Fakat siz mahalleye yeni taşınan komşuyu güne çağırmamak gibi davranırsanız bu demektir ki siz bütün Türkiye'yi kucaklamıyorsunuz." şeklinde yanıtladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading