Yandex Metrica

Altılı Masa'da kaos düzeni! Durumları içler acısı: Tartışıyoruz çözmüyoruz

Altılı Masa'da kaos düzeni! Durumları içler acısı: Tartışıyoruz çözmüyoruz

Cumhurbaşkanı adaylarını belirleyemeyen 6'lı masada bu belirsizlik üzerine garip uzlaşmalar da yapılıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adaylarını belirleseler de açıklamama yönünde kararları olduğunu belirtti.

Gündem

23.01.2024, 20:13

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Cumhurbaşkanı adayını da seçim kararı alındıktan sonra açıklama yönünde bir eğilim var kendi aramızda konuştuğumuzda. Bu eğilime şu ana kadar hepimiz katıldık. Bir arkadaşımız dillendirdi 'böyle yapalım' diye, biz de 'olur' dedik." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, Avrasya Yerel Yönetimler Birliği tarafından bir otelde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmanın ardından gazetecilerin ve katılımcıların sorularını yanıtladı.

2024 YDS sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? ÖSYM YDS/1 sonuç öğrenme 2024 YDS sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? ÖSYM YDS/1 sonuç öğrenme Haberi Görüntüle

"UYUM İÇİNDEYİZ AMA HER OTURDUĞUMUZDA BİR SORUNU ÇÖZMÜYORUZ"

6'lı masanın çalışmalarına ilişkin bir soruya Kılıçdaroğlu, "6'lı masa gerçekten 6 liderin bir araya gelip uyum içinde çalıştığı bir masa. Bu, yüzde yüz her oturduğumuzda her konuyu çözüyoruz anlamına gelmesin. Hayır, oturuyoruz uygar insanlar gibi tartışıyoruz, tereddütler olunca bir sonraki toplantıya erteliyoruz."

Kılıçdaroğlu ilginç açıklamalarına devam ederken iktidara gelmeleri halinde gerçekleştirecekleri hükümet programını da henüz belirlemediklerini verdiği tarihle itiraf etti. CHP Genel Başkanı "5 Ocak'ta tekrar toplanacağız, hükümet programı ortaya çıkacak" dedi.

Şevket Çoruh Arka Sokaklar'da oynayacak mı? Şevket Çoruh tekrardan Arka Sokaklar'da mı? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'da oynayacak mı? Şevket Çoruh tekrardan Arka... Haberi Görüntüle

"SANIYORUM BELLİ OLUR"

Hükümet programının yanısıra millete vadettikleri güçlendirilmiş parlamenter sistem isimli sistemin de detaylarını belirlemediklerini itiraf eden Kılıçdaroğlu "Güçlendirilmiş parlamenter sistemin de kendi aramızda tartışmalarını yapıyoruz, bu da sanıyorum önümüzdeki zaman diliminde belli olur" demekle yetindi.

'Ekmek askı'da! Alman giyim firması Zara'ya özendi: Yeni sezon tanıtımında ekmeklerden yapılmış askılar kullanıldı 'Ekmek askı'da! Alman giyim firması Zara'ya özendi: Yeni sezon tanıtımında... Haberi Görüntüle

ORTADA ADAY YOK; "TEK ADAY ÇOK ADAY BİLMİYORUM"

Kılıçdaroğlu adaylık rekabeti ve tek adayla çıkılamama ihtimaline ilişkin de "Tek aday, çok aday bilmiyorum, konuşulmadığı için bir şey diyemiyorum. Diğer liderler adına konuşamam" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading