Yandex Metrica
SON DAKİKA
Altılı masa Cumhurbaşkanı adayını ne zaman açıklayacak? CHP'li isim tarih verdi

Altılı masa Cumhurbaşkanı adayını ne zaman açıklayacak? CHP'li isim tarih verdi

2023 seçimleri öncesi altılı masanın adaylık bilmecesi devam ediyor. Kulislerde Kılıçdaroğlu'nun adı geçse de Meral Akşener 'İmamoğlu ve Yavaş' ikilisi için hamlelerini yapıyor. Peki altılı masa Cumhurbaşkanı adayını ne zaman açıklayacak? Merak edilen soruya CHP'li isim yanıt verdi.

Gündem

23.01.2024, 20:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim için 14 Mayıs tarihini işaret etti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim için işaret ettiği 14 Mayıs tarihine ilişkin, yaptığı açıklamada "14 Mayıs olarak ifade ediyorlar. Bizim açımızdan herhangi bir sorun yok. 14 Mayıs gelince de 'Yeter söz milletin.' dedik. Millet İttifakı da zaten bunu istiyor. Yeter söz milletin olacak." ifadelerini kullandı.

Heykel yapmaktan öteye gidemeyen zihniyetten tarihi zarar: İmamoğlu İBB'nin borcunu... Haberi Görüntüle

KULİSLERDE KILIÇDAROĞLU'NUN ADI GEÇİYOR

Toplamda 10 kez bir araya gelen altılı masa henüz adayını belirlemedi. Kulislerde Kılıçdaroğlu'nun adı geçse de resmi bir açıklama gelmedi. İYİ Parti lideri Meral Akşener ise 'İmamoğlu ve Yavaş' ikilisi için hamlelerini yapıyor. Son olarak BAYKAR'ı hedefl alan DEVA Partisi lideri Ali Babacan ise HDP'yi açıktan destekleyici bir tavır almaya başladı. Peki altılı masa Cumhurbaşkanı adayını ne zaman açıklayacak? Merak edilen soruya CHP'li isim yanıt verdi.

DUNE2: Çöl Gezegeni filmi güzel mi? IMDB puanı kaç? Dune2:... Haberi Görüntüle

CHP'Lİ İSİM 'ADAYLIK' İÇİN TARİH VERDİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ise son yaptığı açıklamada altılı masanın adayını açıklayacağı tarihi söyledi. Seyit Torun, "6'lı masa kararlı bir şekilde yoluna devam ediyor. 26 Ocak'ta yeniden bir araya gelecekler. 30'unda da hükümet programını açıklayacaklar. Ondan sonra da şubat ayı içerisinde de mutlaka cumhurbaşkanı adayımızı da 6'lı masa açıklayacak ve yolumuza güvenli bir şekilde devam edeceğiz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading