Yandex Metrica

Altılı masa bugün toplandı! İlk kez aday konuşacaklar

Altılı masa bugün toplandı! İlk kez aday konuşacaklar

Altılı masa, bugün 11'inci kez İYİ Parti ev sahipliğinde bir araya geldi. Bugün gerçekleşecek olan toplantıda iktidara gelinmesi halinde uygulanacak hükümet programı ile parlamenter sistem geçiş süreci yol haritası ele alınacak. Ayrıca Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı ilk kez masaya yatırılacak.

Gündem

23.01.2024, 22:17

Muhafeletin cumhurbaşkanı adayı için gözler altılı masanın bugün yapılan 11. toplantısına çevrildi. İYİ Parti Genel Merkezi'nde yapılacak kritik toplantıda, adaylık konusu ilk kez isimler üzerinden masaya yatırılacak.

İŞKUR 21 bin TL maaşla çalışacak 125 bin personel alımı yapacak: En az ilkokul mezunu olmak yeterli! İŞKUR 21 bin TL maaşla çalışacak 125 bin personel alımı... Haberi Görüntüle

ADYIN İSMİ ŞUBAT AYINDA AÇIKLANACAK

Uzun zamandır beklenen toplantıda aday konusunda kesin bir karar alınması beklenmiyor. Ortak adayın ismi şubat ayında kamuoyu ile paylaşılacak. Gönlünün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan yana olduğu bilinen Meral Akşener'in de Kılıçdaroğlu isminde uzlaştığı öğrenildi. Ancak kulislerde konuşulan göre CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ortak aday olarak açıklanacak. 

Külliye'de renkli kareler! Cumhurbaşkanı Erdoğan ikramlar gelmeden kimseyi bırakmadı Külliye'de renkli kareler! Cumhurbaşkanı Erdoğan ikramlar gelmeden kimseyi bırakmadı Haberi Görüntüle

30 OCAK'TA YOL HARİTASI AÇIKLANACAK

Altılı masa 30 Ocak tarihinde ise geçiş sürecinin yol haritasını açıklayaacak. Ayrıca, cumhurbaşkanı adayının seçim beyannamesi de kamuoyu ile paylaşılacak.

Yunus Emre diskalifiye mi edildi? Yunus Emre Survivor'da neden yok? Yunus Emre kovuldu mu? Yunus Emre diskalifiye mi edildi? Yunus Emre Survivor'da neden yok?... Haberi Görüntüle

ALTILI MASA ÖNCESİ KRİTİK TOPLANTI

Öte yandan altılı masa buluşması öncesinde CHP'li büyükşehir belediye başkanları, dün CHP Genel Merkezi'ndeydi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin büyükşehir belediye başkanları ile CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading