Yandex Metrica
SON DAKİKA
Altılı destekçisi TÜSİAD'dan İstanbul Sözleşmesi çağrısı: Asrın felaketini kullanıp siyasilere akıl verdiler

Altılı destekçisi TÜSİAD'dan İstanbul Sözleşmesi çağrısı: Asrın felaketini kullanıp siyasilere akıl verdiler

TÜSİAD bu kez de asrın felaketini kullandı ve İstanbul Sözleşmesi'ne dönülmesi için çağrı yaptı. Geçmiş bildirileriyle defalarca vatandaştan tepki çeken ve Altılı Masa'nın ortağı gibi hareket eden TÜSİAD, '6284 sayılı yasaya daha sıkı sarılmalıyız.' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:36

Küresel ekonomi sistemine boyun eğen TÜSİAD, asrın felaketini bahane olarak öne sürdü ve İstanbul Sözleşmesi'ne dönülmesi için çağrı yaptı. Bugüne kadar sunulan bildirilerle Altılı Masa'nın gizli ortağı gibi hareket eden TÜSİAD, Kahramanmaraş merkezli depremleri kullanarak siyasilere akıl vermeye çalıştı. 

Sinop'ta ilginç anlar: CHP'li Engin Altay, Özgür Özel'i "çırağım" diyerek... Haberi Görüntüle

'6284 SAYILI YASAYA DAHA SIKI SARILMALIYIZ'

Türk Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD), 'İkinci Yüzyılında Cumhuriyetin Hedeflerini Toplunmsal Cinsiyet Eşitliği ile Yakalamak' başlıklı konferansta afetin olumsuz etkilerini azaltabilmek için toplumsal cinsiyete duyarlı kriz yönetimi stratejilerine öncelik veirlmesi gerektiği belirtildi. TÜSİAD Başkanı Orhan '6284 sayılı yasaya daha sıkı sarılmalıyız.' dedi. 

Deprem bölgesine 500 milyon Euro! Bakan Şimşek duyurdu: Afetin yaralarını... Haberi Görüntüle

TÜSİAD'IN SKANDALLARI SON BULMUYOR

TÜSİAD geçmişte de skandal açıklamalara ve bildirilere imza atmış, örneğin BDDK Türk Lirası'nın değerini korumak için hamleler yaparken iş adamlarına 'Dövizinizi dışarı çıkarın' çağrısında bulunmuştu. İstanbul Sözleşmesi ile ilgili de defalara asılsız iddialarda bulunan TÜSİAD, son olarak asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından şirketlere yöneliik bir defaya mahsus olan vergiden rahatsız olmuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading