Yandex Metrica
SON DAKİKA
Almanya'nın Rus turist hazımsızlığı! Türkiye'ye gelmelerinden rahatsız oldular

Almanya'nın Rus turist hazımsızlığı! Türkiye'ye gelmelerinden rahatsız oldular

Alman ARD televizyonu, Rusya'ya yönelik ambargolar devam ederken Rus turistler için Türkiye tarafından gerekli ortamın sağlanmasını eleştirdi. Haberde, "Batı'nın yaptırımlarına rağmen gereken her şeyi yapıyorlar" denildi.

Gündem

23.01.2024, 19:18

Türkiye konumu itibariyle dünyada hatrı sayılır turist nüfusu edinen bir ülke. Geçen yıl koronavirüs salgınına rağmen Türkiye 4,7 milyon Rus turist ağırladı.

Rus turistler yaz mevsimi için Türkiye'de tatil yapmayı dört gözle bekliyor.

18 Mart (yarın) İstanbul'da okullar tatil mi, yarım gün mü?... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'NİN TURİZM POLİTİKASINI ELEŞTİRDİ

Ensonhaber'in aktardığı habere göre, Alman devlet televizyonu ARD, Ukrayna ile Rusya arasında denge politikası izleyen, ayrıca Moskova'ya yaptırımlara da katılmayan Türkiye'nin turizm politikasını eleştirdi.

'TÜRKİYE ÖDEME YÖNTEMLERİYLE RUSLARI CEZBEDİYOR'

"Türkiye, ödeme yöntemleriyle Rusları cezbediyor" başlıklı haberde, Türkiye'nin, Ukrayna'daki savaşa rağmen Rusya'dan birçok turisti ağırlamayı hedeflediği, bu nedenle Rus vatandaşları için ödemeler ve para transferlerinin kolaylaştırıldığı kaydedildi.

Sandık görevlisi olmak, seçimde görev almak zorunlu mu? 2024 Sandık... Haberi Görüntüle

'BATI'NIN YAPTIRIMLARINA RAĞMEN RUSLAR...'

Ukrayna savaşının başlangıcından bu yana Türkiye'deki Rus vatandaşlarının, ruble hesaplarına erişim korkusu yaşamadığına dikkat çekildi.

Haberde, "Batı'nın yaptırımlarına rağmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusların bu yıl da Türkiye'de tatil yapmalarını sağlamak için gereken her şeyi yapıyor." denildi.

Son dakika: MSB açıkladı: Saldırı hazırlığındaki 2 PKK'lı terörist öldürüldü Haberi Görüntüle

GAYRİMENKUL ALIMI BİR ÖNCEKİ AYA GÖRE İKİYE KATLANDI

Öte yandan Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarının ardından, varlıklı Rusların Türkiye'deki emlak piyasasına yöneldiği, nisan ayında Rusların gayrimenkul alımlarının bir önceki aya göre ikiye katlandığı belirtildi.

Türk taşımacılık şirketlerinin, Rusları Türkiye'ye getiren Rus hava yollarına yönelik yaptırımlar karşısında devreye girdiği ifade edildi.

Hz. Muhammed'in kutsal emaneti Hırka-i Şerif ziyarete açıldı Haberi Görüntüle

'TÜRK RİVİERASI GÜVENLİ'

Aynı zamanda, Rus hava yolu Aeroflot'un Moskova ile İstanbul arasında uçuşlarını sürdürdüğü notuna da yer verildi.

Haberde, "Rus turistlerin Türk Rivierası'ndaki tatilleri tüm yaptırımlara rağmen güvenli görünüyor. Moskova'dan gelen tatilciler de bu yaz Antalya'da havuz başında uzanıp savaşı unutabilir." ifadesi kullanıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading