Yandex Metrica
SON DAKİKA
Aliyev halter kaldırdı Erdoğan şaştı kaldı

Aliyev halter kaldırdı Erdoğan şaştı kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın işgalden kurtarılan topraklarda inşa edilen Zengilan Havalimanı'nın açılışını gerçekleştirdikten sonra Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile keyifli dakikaları dikkat çekti.

Gündem

23.01.2024, 19:57

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapımı tamamlanan Zengilan Uluslararası Havalimanı'na inen ilk devlet başkanı oldu. Yeni havalimanının açılış kurdelesini kesen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'e havalimanının sembolik anahtarları takdim edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta Allah'ın izni ile bunları emekli edeceğiz! Haberi Görüntüle

TARIM KÖYÜ PROJESİNİN AÇILIŞINA KATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Dost Agropark Zengilan Akıllı Tarım Köyü Projesi İlk Etabı açılışına katıldı. Erdoğan ile Aliyev Dost Agropark Akıllı Tarım Kampüsü'nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Karabük Üniversitesi'nde ne oldu? Skandal olay ne? Karabük Üniversitesi'nde neden... Haberi Görüntüle

ALİYEV HALTER KALDIRDI ERDOĞAN ŞAŞTI KALDI

Dost Agropark Zengilan Akıllı Tarım Köyü Projesi İlk Etabı açılışından sonra Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, halter kaldırarak güç gösterisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın futbolcu olduğu dönemden fotoğrafların da yer aldığı sergiyi gezen iki lider, spor tesisinde eski milli halterci Halil Mutlu ve Azerbaycanlı halter sporcularıyla bir araya geldi. Aliyev, ziyaret sırasında halter kaldırdı.

CHP'deki para sayma soruşturmasında yeni gelişme! 3 kişi daha hesap... Haberi Görüntüle

HALİL MUTLU DA ŞAŞIRDI

Aliev'n halteri kaldırdığı an renkli görüntülere sahne olurken eski milli halterci Halil Mutlu da şaşkın bakışlarını gizleyemedi.




Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading