Yandex Metrica
SON DAKİKA
Alibeyköy'de tramvay kazasına sebep olan vatman tutuklandı

Alibeyköy'de tramvay kazasına sebep olan vatman tutuklandı

Alibeyköy'de dün tramvay ile İETT otobüsünün karıştığı kazaya ilişkin gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen vatman Semi Özcan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Gündem

23.01.2024, 22:16

İstanbul Eyüpsultan'da tramvay ile İETT otobüsünün çarpıştığı kazayla ilgili gözaltına alınan vatman Semi Özcan tutuklandı.

Alibeyköy'de dün tramvay ile İETT otobüsünün karıştığı kazaya ilişkin gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen vatman, bilinçli taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına sebep olmak suçundan tutuklanması istemiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ 2024 Sağlık Bakanlığı 8 bin personel... Haberi Görüntüle

SULH CEZA HAKİMLİĞİNE SEVK EDİLDİ

Dün meydana gelen olayda 33 yolcu yaralanmıştı. Olay ile ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcışığı soruşturma başlatılırken vatman 'bilinçli taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına sebep olmak' suçundan tutuklanması istemiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Büyük operasyon öncesi ziyaret! Bakan Güler Irak sınırında incelemede bulundu! Haberi Görüntüle

'AÇLIKTAN GÖZÜM KARARMIŞ VEYA BAYILMIŞ OLABİLİRİM'

Vatman Semi özcan'ın savcılıktaki ifadesinde 7 yıldır vatman olduğunu, olay anını hatırlamadığını söyledi ve şu şekilde konuştu:

4 ay kadar önce kalp çarpıntısı şikayetiyle hastaneye gitmiştim. Bunun dışında herhangi bir kronik rahatsızlığım bulunmamaktadır. Olay sabahında hiçbir şey yememiştim. Açlıktan gözüm kararmış veya bayılmış olabilirim.

Başına ilk kez böyle bir şey geldiğine dikkat çeken Özcan, "Yaşanılanlardan dolayı çok üzgünüm. Her şey iradem ve kontrolüm dışında meydana gelmiştir. Bayıldığım için tramvay ışıklarının yeşil mi kırmızı mı yandığını hatırlamıyorum. Normalde tramvay kabininde ivme kolunu manuel kullanırım." şeklinde konuştu.

Meteoroloji açıkladı: (16-17) Mart Pazar günü yaz havası yaşanacak! 2024... Haberi Görüntüle

VATMAN TUTUKLANDI

Savcılıktaki işlemleri tamamlanan Semi Özcan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading