Yandex Metrica

Ali Koç: Özdemir Bayraktar'a oğullarınız ve siz milli servetsiniz demiştim

Ali Koç: Özdemir Bayraktar'a oğullarınız ve siz milli servetsiniz demiştim

Türkiye'nin ilk ve tek yerli şanzımanının tanıtımın gerçekleştirildiği törende konuşma yapan Ali Koç, Özdemir Bayraktar'a Allah rahmet dileyerek “Oğullarınız ve siz bir milli servetsiniz, sizi korumalı bu ülke demiştim” ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 18:09

58 milyon euroluk yatırımla 2018’de çalışmalarına başlanan yüzde 90 yerli olan şanzımanın tanıtım töreni gerçekleştirildi.

Eskişehir'de gerçekleştirilen törende Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, konuşmasına dün vefat eden Özdemir Bayraktar'a rahmet dileyerek başladı.

İsrailli gazeteciden kan donduran sözler: Gazzelilerin kanından nehirler görmeliydik İsrailli gazeteciden kan donduran sözler: Gazzelilerin kanından nehirler görmeliydik Haberi Görüntüle

"OĞULLARINIZ VE SİZ, BİR MİLLİ SERVETSİNİZ, SİZİ KORUMALI BU ÜLKE DEMİŞTİM"

Özdemir Bayraktar ile 12 sene önce küçük bir atölyede görüştüklerini belirten Koç, konuşmasına şöyle devam etti:

“Sizin oğullarınız ve siz bir milli servetsiniz, değerlisiniz, sizi korumalı bu ülke” demiştim.

Gökyüzünü boyuyoruz! HÜRKUŞ çocuklar ile buluştu ortaya harika görüntüler çıktı Gökyüzünü boyuyoruz! HÜRKUŞ çocuklar ile buluştu ortaya harika görüntüler çıktı Haberi Görüntüle

"BİZ İHA KONUSUNDA DÜNYANIN BELKİ DE EN İYİ ÜLKESİ KONUMUNA GELDİK"

Neler başardıklarını, nereden nereye geldiklerini biliyorum, konu sanayiyken aslında biz İHA konusunda dünyanın belki de en iyi ülkesi konumuna geldik. Değilsek de en kötü 3 numarayızdır.

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi nerede yayınlanacak? Kimler Geldi Kimler Geçti konusu ne, oyuncuları kim? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi nerede yayınlanacak? Kimler Geldi Kimler... Haberi Görüntüle

“EKTİĞİ TOHUMLAR TÜRKİYE’Yİ 1 NUMARA HALİNE GETİRECEK”

Gani gani Allah rahmet eylesin, ailesine sabır diliyorum. İnşallah kendisine ektiği tohumlar, daha da büyüyerek daha da gelişerek belki de Türkiye'yi tartışmasız 1 numara haline getirecek.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading