Yandex Metrica

Ali Babacan'dan itiraf: Seçmenlerimizin tamamını Kılıçdaroğlu'na oy vermeye ikna edemeyiz!

Ali Babacan'dan itiraf: Seçmenlerimizin tamamını Kılıçdaroğlu'na oy vermeye ikna edemeyiz!

Habertürk'te Fatih Altaylı'nın Teke Tek programına konuk olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçmenlerinin tamamını Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermeye ikna edemeyeceklerini söyledi.

Gündem

23.01.2024, 22:21

Habertürk'te Teke Tek programına konuk olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan gündeme ilişkin birçok konuda değerlendirmelerde bulundu. Babacan'ın parti tabanının tamamının Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verip vermeyeceği hakkındaki soruya verdiği cevap bir hayli ilginç oldu. Babacan, "Seçmenimizin büyük kısmı CHP'ye oy vermeyecek" itirafında bulunarak "Ortak liste teklifi gelince seçmenimizin tamamının CHP'ye oy vermeyeceğini söyledik. Onlar da gayet doğaldır dediler." diye konuştu.

Nazlı Sinem Erköseoğlu kimdir, neden öldü? Can Paksoy hakkında yeni karar! Nazlı Sinem Erköseoğlu kimdir, neden öldü? Can Paksoy hakkında yeni... Haberi Görüntüle

SEÇMENİN TAMAMINI İKNA EDEMEYİZ

Fatih Altaylı sorusunu, "Siz seçmeninizin ne kadarını Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermeye ikna edebileceksiniz?" şeklinde yöneltti.

Babacan, bu konuda dürüst olduklarını, seçmeninin sadece bir kısmını Kılıçdaroğlu'na oy vermeye ikna edebileceklerini belirterek "Bu teklif CHP'den geldiğinde biz kendi kitlemizin tamamını CHP listelerine taşıyamayabiliriz dedik, dürüst olmak zorundayız dedik. Yani biz bütün oy kitlemizi olduğu gibi paket halinde buraya taşıyamayabiliriz dedik. Onlar da gayet doğaldır dediler. İşin matematiği ile psikolojisinin farklı olmasının sebebi bu" ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kasteden Babacan, "Birinin olduğu yerde diğerini desteklememe gibi bir durum ortaya çıkıyor." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading