• G.ALTIN

    4.297,56

  • DOLAR

    39,6706

  • EURO

    45,7795

  • BIST 100

    9.203,37

  • BITCOIN

    $103.857

Aldığı daireler ve para miktarı belli oldu! İşte şikayetini geri çeken Şükriye Aci'nin Cihantimur ailesinden aldığı ücret!

Aldığı daireler ve para miktarı belli oldu! İşte şikayetini geri çeken Şükriye Aci'nin Cihantimur ailesinden aldığı ücret!

Türkiye'nin aylarca konuştuğu davada yaşanan gelişmenin yankıları devam ediyor. Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur davasında hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin eşi Şükriye Aci şikayetinden vazgeçmesi büyük ses getirirken Şükriye Aci'nin aldığı para miktarı belli oldu.

Türkiye'nin konuştuğu davada yeni gelişme. Yazar Eylem Tok ve estetik doktoru Bülent Cihantimur'un çocukları Timur Cihantimur'un kullandığı otomobil yol kenarına çekilen arızalı ATV'ye çarpmış ve Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmişti. Kazaya neden olan 17 yaşındaki sürücü Cihantimur'u annesi Eylem Tok kaçırdı.

Önce Mısır'a, ardından ABD'ye giden ikili hakkında dava devam ederken Oğuz Murat Aci'nin eşi Şükriye Aci ve kazada yaralanan tüm müştekiler, şikayetlerinden "maddi ve manevi zararlarının giderildiğini" gerekçe göstererek şikayetlerinden vazgeçti.

AİLE İÇİNDE TAZMİNAT KAVGASI

Yüklü miktarda tazminat aldığı iddia edilen Şükriye Aci'ye Oğuz Murat Aci'nin ailesi tepki gösterirken gelin Aci yaptığı açıklama ile para pazarlığını kendisinin değil kayınpederinin yaptığını ifade etti. 

100 MİLYON TL ALINDI İDDİASI 

Timur Cihantimur'un yargılandığı davada 'şikayeti geri çekme' tartışmasında 100 milyon TL alındığı iddia edildi.

Oğuz Murat Aci'nin eşi Şükriye Aci, aralarında ABD'ye kaçan Timur Cihantimur'un annesi Eylem Tok ile babası Bülent Cihantimur'un da bulunduğu 4 şüpheli hakkındaki şikayetinden 100 milyon TL para karşılığı vazgeçtiği iddialarını yalanlayarak "Oğlum ve benim için talep ettiğimiz tazminatın karşılığını aldık" ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye'nin konuştuğu 'Murat Aci' davasında yeni gelişme! Ailenin avukatı konuştu: O paranın iki katını ödedik!

ŞÜKRİYE ACİ'NİN ALDIĞI PARA BELLİ OLDU

Şükriye Aci'nin baba Bülent Cihantimur'dan şikayetini geri çekmesi karşılığında Kadıköy'deki Emlak Konutları'ndan 2 adet 2+1 daire ve nakit olarak da 20 milyon TL ödeme aldığı iddia edildi. 

Avatar
Zehra EVCİL