Yandex Metrica

Alanya'da orman yangını yeniden başladı

Alanya'da orman yangını yeniden başladı

Antalya'nın Alanya ilçesinde, gündüz saatlerinde kontrol altına alınan Güzelbağ Mahallesi'ndeki orman yangını yeniden başladı.

Gündem

23.01.2024, 17:44

Havadan ve karadan müdahaleyle gündüz saatlerinde kontrol altına alınan Güzelbağ'daki orman yangını akşam saatlerinde tekrar başladı.

Aliyev Mutabakat Zaptı'nı onayladı! Türkiye-Azerbaycan Üniversitesi kurulacak Aliyev Mutabakat Zaptı'nı onayladı! Türkiye-Azerbaycan Üniversitesi kurulacak Haberi Görüntüle

ALANYA BELEDİYE BAŞKANI'NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yaptığı açıklamada, Güzelbağ'ın üst bölgelerinde, akşam saatlerinde yangının yerleşim yerlerine yaklaştığını söyledi.

Tehlike nedeniyle yeniden tahliye kararı verildiğini belirten Yücel, "Tahliye kararıyla evlerini boşaltmak zorunda kalan ve kalacak yeri olmayan vatandaşlar için Güney Hüddoğlu Düğün Salonu, Nebahat Şifa Öğrenci Yurdu ve Oba Kız Öğrenci Yurdunu hazırlattık. Vatandaşları, belediye otobüsleri, TIR ve kamyonlarla riskli bölgeden uzaklaştırıyoruz. Ayrıca, yangın bölgesindeki tüm hayvanlar da belediye araçlarıyla güvenli alanlara taşınıyor." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading