Yandex Metrica

Akşener, seçilmemiş adaya makam biçti: Cumhurbaşkanım, siz buyurun!

6'lı masanın ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nı ziyareti sırasında Meral Akşener’in Kılıçdaroğlu’na “Cumhurbaşkanım” diye hitap etmesi dikkatleri çekti.

Gündem

23.01.2024, 22:20

Günün konusu İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına düzenlendiği iddia edilen kurşunlu saldırıydı. Binaya isabet eden kurşunların yakınlardaki inşaatı korumakla görevli bir bekçinin tabancasından çıktığı anlaşılmış, konuyla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da bir açıklama yapmıştı. 

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu sabah olayın yaşandığı İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Saat 17.30'da Ziyarete gelen Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından kapıda karşılandı.

CUMHURBAŞKANIM SİZ BUYURUN

Liderler daha sonra parti binasına geçti. Daha sonra İYİ Parti, basına kapalı yapılan görüşmenin görüntülerini basınla paylaştı.

Akşener, Kılıçdaroğlu'na "Cumhurbaşkanım, siz buyurun" diyerek oturacağı yeri gösterdi.

Son dakika: AFAD duyurdu: Tokat'ta korkutan deprem! Son dakika: AFAD duyurdu: Tokat'ta korkutan deprem! Haberi Görüntüle

AFİŞ KRİZİ YAŞANMIŞTI

Geçtiğimiz haftalarda ortak adayda mutabık kalamayan 6'lı masada bu kez afiş krizi çıkmış, İstanbul'da İBB'nin reklam panolarına asılan afişlerde Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın bulunduğu "Tarih yazacağız" ifadelerinin yer aldığı afişte, 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'na yer verilmemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading