Yandex Metrica

Sitede Ara

Akşener partisinin mermi isabet eden il başkanlığında oy istedi!

Akşener partisinin mermi isabet eden il başkanlığında oy istedi!

Meral Akşener, mermi isabet eden partisinin İstanbul İl Başkanlığı binası önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Akşener, burada yaptığı konuşmasında kendisi ve Kılıçdaroğlu için oy istedi.

Gündem

23.01.2024, 20:39

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, mermi isabet eden partisinin önünde yaptığı konuşmasında siyasi partilerin seçime 1,5 ay kala korkutulmaya çalışılmasının kabul edilemez olduğunu ifade ederek "Biz korkmayız, bu başka bir şey ama bu seçmene yapılan büyük bir haksızlık, büyük bir hakarettir." dedi.

Son dakika... AFAD duyurdu: Antalya açıklarında deprem Son dakika... AFAD duyurdu: Antalya açıklarında deprem Haberi Görüntüle

"OYLARINIZI MİLLET İTTİFAKINDAN YANA KULLANACAKSINIZ"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, mermi isabet eden Zeytinburnu'ndaki İstanbul İl Başkanlığı binasına geldi. Burada açıklamalarda bulunan Akşener, "Eğer bu zulmün, pisliğin, iğrençliğin, hukuksuzluğun bitmesini istiyorsanız değerli kadınlar, 14 Mayıs'ta oylarınızı Millet İttifakı'ndan yana kullanacaksınız. Bu kadına, İYİ Parti'ye oy vereceksiniz ve Sayın Kılıçdaroğlu'na oy vereceksiniz, 13'üncü Cumhurbaşkanını seçeceksiniz, partimizi de birinci parti yapacaksınız. Bu zulmün bitmesi için bu zulme uğrayanların bu işi kazanması lazım" dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading