Yandex Metrica
SON DAKİKA
Akşener'in çağrısı sonrası Yavaş ve İmamoğlu'ndan flaş hamle! Açıklama yapacaklar

Akşener'in çağrısı sonrası Yavaş ve İmamoğlu'ndan flaş hamle! Açıklama yapacaklar

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmediğini açıklayarak Altılı Masa'ya zehir zemberek sözler sarfetti. Akşener, adaylık için Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulundu. İki isimden flaş bir hamle geldi. CNN Türk o iddiayı ortaya attı. Peki Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ne yapacak?

Gündem

23.01.2024, 22:19

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün yaptığı açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını desteklemediğini duyurarak, Beşli Masa'ya zehir zemberek sözler sarfetti. 

2024 YDS-1 sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? YDS-1 sonuçları ne zaman... Haberi Görüntüle

AKŞENER'DEN İMAMOĞLU VE YAVAŞ'A ÇAĞRI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulunan Akşener'in sözleri sonrası CNN Türk'ten flaş bir iddia geldi.

31 Mart Antalya'da otobüsler bedava mı? Seçim günü otobüs, metro... Haberi Görüntüle

11 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NU DESTEKLEYEN BİLDİRİYE İMZA ATTI

CNN Türk'te, İmamoğlu ve Yavaş'ın da aralarında bulunduğu CHP'li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı'nın Kılıçdaroğlu'nun adaylığına destek verdiği ileri sürüldü.

Kanalda yapılan açıklamada şu iddialarda bulunuldu:

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın da aralarında bulunduğu CHP'li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı'nın Kılıçdaroğlu'nun adaylığını destekleyen bir bildiriye imza attığı ve yakın zamanda açıklanacağı belirtiliyor."

2024 Kadir Gecesi ne zaman? Kadir gecesi bu yıl hangi... Haberi Görüntüle

 HERKESİN SAFI NETLEŞMİŞ OLUR

CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, bu gelişmeler üzerine son kulis bilgilerini paylaştı. Canova'nın değerlendirmeleri şöyle;

Edindiğim izlenim, tuttuğum nabza göre bir kere Kılıçdaroğlu'nun hemen Meral Akşener'in açıklamasından sonra 'Taşlar yerine oturur' sözü ne anlama geliyor? CHP ne yapmaya çalışıyor, bu saatten sonra amacı ne? Şu mesajlar veriliyor; 'Yani herkes artık safını net olarak belirlemiş olur. Zaten bir süredir Meral Akşener ile inişli çıkışlı bir süreç vardı. Sıkıntılar yaşanılıyordu. İYİ Parti ile görüş ayrılıkları çok açılmaya başlamıştı. Dolayısıyla bu saatten sonra herkesin safı netleşmiş olur. Belki bu durumda herkes için daha iyi olur' ifadeleri kullanılıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading