Yandex Metrica

Akşener'in Başak Cengiz açıklamasına Lütfü Türkkan tepkisi

Akşener'in Başak Cengiz açıklamasına Lütfü Türkkan tepkisi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Başak Cengiz'i vahşice öldüren katil Can Göktuğ Boz için "Bu ülkede kadını aşağılayan onu hor gören ona her türlü hakareti yapan zihniyetten cesaret almıştır" açıklamasında bulundu. Vekili Lütfü Türkkan'ın kameralar önünde şehidin kız kardeşine yönelik küfrüne sahip çıkan Akşener'in açıklaması eleştirilere neden oldu.

Gündem

23.01.2024, 18:19

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde, hiç tanımadığı katil Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcıyla vahşice öldürülülen mimar Başak Cengiz cinayeti siyasetin gündeminde. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açıklamaları tartışma konusu.

Tacizci öğretmen skandalı! 12 yaşındaki öğrenicisine önce tokat attı sonra taciz etti! Kan donduran olayı küçük kız bir bir anlattı Tacizci öğretmen skandalı! 12 yaşındaki öğrenicisine önce tokat attı sonra... Haberi Görüntüle

"HAKARETTEN CESARET ALIYORLAR"

İYİ Parti Lideri Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, samuray kılıçlı katil Can Göktuğ Boz için "Başak Cengiz'i katleden cani bu ülkede kadını aşağılayan onu hor gören ona her türlü hakareti yapan zihniyetten cesaret almıştır" açıklamasında bulundu.

23 Nisan Ankara Edis konseri saat kaçta başlayacak? Ankara Edis konseri nerede, ne zaman bitecek? 23 Nisan Ankara Edis konseri saat kaçta başlayacak? Ankara Edis... Haberi Görüntüle

ŞEHİDİN BACISINA KÜFREDEN TÜRKKAN'A SAHİP ÇIKMIŞTI

Ancak Akşener, şehit yakınına ''Bacını s...'' ifadeleriyle küfreden eski vekili Lütfü Tükkan'a sahip çıkmıştı. Lütfü Türkkan'ın imza attığı büyük skandalın AK Parti'nin planlı bir provokasyonu olduğunu iddia eden Akşener, "Lütfü Bey bir hata yaptı. Ancak olgunluk gösterdi. Karşısındaki gahlaksız bir adam da olsa sinirlerine hakim olması gerekirdi" diyerek Türkkan'ın hakaretini hafifletmeye çalışmıştı.

2024 öğretmen atama 2023 KPSS puanı ile mi yapılacak? Hangi KPSS puanıyla öğretmen atama başvurusu yapılır? 2024 öğretmen atama 2023 KPSS puanı ile mi yapılacak? Hangi... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Başak Cengiz'in katili için 'zihniyet' eleştirisi yaparken aynı zihniyeti konu Lütfü Türkkan olunca görmezden gelen ve kadını hakareti meşrulaştıran Akşener'in açıklamasına sosyal medyadan tepki geldi. 

aksener basak cengiz lutfu turkkan

aksener basak cengiz lutfu turkkan

meral aksener

meral aksener grup toplantisi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading