Yandex Metrica
SON DAKİKA
Akşener'den kurmaylarına uyarı: Altılı Masa'da aday konuşulmadı cümle kurmayın sabredin

Akşener'den kurmaylarına uyarı: Altılı Masa'da aday konuşulmadı cümle kurmayın sabredin

Kulislerde konuşulan göre İYİ Parti lideri Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde Ankara’da parti kurmaylarıyla bir araya geldi. Kritik toplantıda kurmaylarına seslenen Akşener'in ''2023 seçimleri önemli. Laiklik, Atatürkçülük, Cumhuriyet gibi çok önemli değerlerimizi kaybedebiliriz. Aday, 6’lı masada konuşulmadı, cümle bile kurmayın, sabredin'' dediği öğrenildi.

Gündem

23.01.2024, 20:08

2023 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi beklenen seçimler öncesi Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan olarak açıklandı ancak Millet İttifakı'nın adayı henüz belli değil. Kulisler CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun adı geçse altılı masa birçok kez toplanmasına rağmen adaylık konusu hala netlik kazanmadı.

Daha önce yapıtğı açıklamada Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakmayan İyi Parti lideri Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde Ankara’da parti kurmaylarıyla bir araya geldi. Yaklaşık üç saat süren toplantıda adaylıkla ilgili tartışmalar ele alındı.  İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun olası adaylığına yönelik sözleriyle başlayan polemik masaya yatırıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Devlet hem anadır hem babadır' Haberi Görüntüle

''CUMHURBAŞKANLIĞI İLE İLGİLİ CÜMLE KURMAYIN''

Yaklaşık üç saat süren kritik toplantıda Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusunun 6’lı masanın gündemine gelmediğini belirten Meral Akşener, ''Cumhurbaşkanlığı ile ilgili cümle kurmayın'' uyarısında bulundu ve ''Kazanacak aday'' vurgusunu bir kez daha yineledi.

31 Mart Antalya'da otobüsler bedava mı? Seçim günü otobüs, metro... Haberi Görüntüle

''ALTILI MASADA KONUŞULMADI SABREDİN''

Kurmaylarına seslenen Akşener, tavırlarının ''Aday kim olsun, kim olmasın'' şeklinde olmadığının altını çizerken ''Şu olsun, bu olmasın değil; kazanacak aday olsun. 6’lı masada konuşulmadı, sabredin'' dediği öğrenildi.

AÖF bahar dönemi ara sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman?... Haberi Görüntüle

''ATATÜRKÇÜLÜK DEĞERLERİMİZİ KAYBEDERİZ''

2023 seçimlerinin ''son çıkış'' olduğunu belirten İYİ Parti Lideri Meral Akşener, ''Bu seçim alındı alındı; alınmadı laiklik, Atatürkçülük, Cumhuriyet değerlerimizi kaybedebiliriz'' değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading