Yandex Metrica
SON DAKİKA
Akşener'den Kılıçdaroğu'na olay gönderme! Birbirilerini yemeye başladılar

Akşener'den Kılıçdaroğu'na olay gönderme! Birbirilerini yemeye başladılar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün "Benimleyseniz, benimle olduğunuzu artık hissetmek istiyorum" çıkışında bulunmuş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kılıçdaroğlu’na kapıları resmen kapattı. Akşener, Kılıçdaroğlu'na açık bir destek vermeyerek "Varsayın kaybettik bir daha parlamenter sistem konuşulamaz” dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:51

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partililer tarafından sık sık aday gösterilse de İYİ Parti’den henüz onay alamadı. Meral Akşener, sürekli Kılıçdaroğlu’nun adaylığına sıcak bakmadığını ifade ediyor. Akşener'in Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı işaret etmesi, HDP'den veto yemişti.

Son dakika: Marmaris açıklarında ürküten deprem! AFAD detayları paylaştı Haberi Görüntüle

AKŞENER’DEN KILIÇDAROĞLU’NUN ADAYLIĞINA VETO

CHP liderinin, geride kalan gün de ABD'ye bir ziyaret gerçekleştireceği ve Biden yönetiminden 'adaylık için icazet alacağı' iddia edildi. Kılıçdaroğlu, bugün "Benimleyseniz, benimle olduğunuzu artık hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum" diyerek açıkça ittifak ortaklarına rest çekti.

Akşener'in danışmanları, "Son noktayı Sayın Meral Akşener koyar, Lider Meral Akşener, Benim Cumhurbaşkanı adayım, Sayın Genel Başkanım Akşener'dir Tabutu yerde kalsın vefayı unutanın." şeklinde paylaşımlarda bulundu.

CHP'deki para kulesi trafiğinde yeni gelişme! Baş aktörlerden Ali Kılıç... Haberi Görüntüle

AKŞENER YİNE KAPIYI KAPATTI

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına ilişkin ne söyleyeceği merak edilen Akşener, İzmit'te konuştu. Seçimi kazanmak zorunda olduklarını vurgulayan Akşener, Kılıçdaroğlu'na açık bir destek vermedi. Akşener, "Varsayın kaybettik bir daha parlamenter sistem konuşulamaz." dedi.

Akşener, "Bu seçimi almak zorundayız. Bu seçimde başarmak zorundayız. Türkiye ölmez, bitmez; varsayın kaybettik bir daha parlamenter sistem konuşulamaz. Önceliğimiz parlamenter sisteme geçmektir" ifadesini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading