Yandex Metrica
SON DAKİKA
Akkuyu Nükleer AŞ'den 'arama kurtarma çalışmalarına katılanlar işten çıkarıldı' iddialarına yanıt!

Akkuyu Nükleer AŞ'den 'arama kurtarma çalışmalarına katılanlar işten çıkarıldı' iddialarına yanıt!

Akkuyu Nükleer AŞ, sosyal medyada yer alan, "arama kurtarma çalışmalarına gönüllü olarak katılan 30 kişi işten çıkarıldı" şeklindeki iddialara cevap verdi.

Gündem

23.01.2024, 22:19

Akkuyu Nükleer AŞ, "arama kurtarma çalışmalarına gönüllü olarak katılan 30 kişi işten çıkarıldı" şeklinde sosyal medyada yer alan iddiaların asılsız olduğunu ifade etti. 

31 Mart Gaziantep'te otobüsler ücretsiz mi? Seçim günü (bugün) GAZİRAY,... Haberi Görüntüle

"HER TÜRLÜ YAYIN YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR"

Açıklamada, devletler arası bir projenin uygulanma sürecini olumsuz etkileyen ve gerçeği yansıtmayan her türlü yayının yakından takip edildiği belirtilerek, Akkuyu Nükleer AŞ'nin, iddiaları ortaya atanlar hakkında gerekli yasal başvuruları yapma hakkını saklı tuttuğu aktarıldı. 

ABD'ye oğluyla kaçan Eylem Tok'un yeni planı ortaya çıktı! New... Haberi Görüntüle

"İDDİALAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

Açıklamada şu ifadelere yer verildi; 

"Akkuyu Nükleer AŞ olarak yaşadığımız büyük afette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Akkuyu Nükleer AŞ, Türkiye Cumhuriyeti'nin yaşadığı bu büyük acıyı birlikte göğüslemek için elinden gelen yardımı ve gayreti sergileyerek Akkuyu NGS sahasında yürütülen inşaat ve montaj çalışmalarının proje takvimine uygun olarak sürdürülmesi ve böylelikle Türkiye'nin kısa bir sürede dünya nükleer topluluğuna üye olması için gerekli tüm tedbirleri almaktadır. Bugün sosyal medyada ve bazı basın kuruluşlarında yer alan, deprem bölgesine giden gönüllülerin işten çıkarıldığına dair iddialar gerçeği yansıtmamaktadır."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading