Yandex Metrica

Akar ve Soylu'nun ardından şimdi hedefte Fidan var

Akar ve Soylu'nun ardından şimdi hedefte Fidan var

Terör örgütlerini bitme noktasına getirdi diye Hulusi Akar ile Süleyman Soylu'yu hedef tahtasına oturtan kesimler şimdi MİT Başkanı Hakan Fidan aleyhine propagandaya başladı.

Gündem

18.02.2024, 07:49

Terör örgütlerine büyük darbe vuran isimler çok geçmeden planlı bir yıpratma kampanyasının hedefi oluyor. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Fetullahçı teröristlerin saldırısına uğramış Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, hem Suriye'ye yönelik harekâtlar hem de Mavi Vatan doktrinini sahada uygulamaya geçirmesi nedeniyle yurtdışı destekli güç odaklarının kara propagandasıyla karşılaştı. 

FETÖ ve PKK'nın "Türkiye yönetilemiyor, acil erken seçim gerekli" mesajı verdiği süreçte Akar'ın ardından sıra Süleyman Soylu'ya geldi. İçişleri Bakanlığı koltuğuna oturduğu günden beri yürüttüğü özverili mücadeleyle PKK'yı yurt içinde bitme noktasına getiren Soylu, firari suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları üzerinden yoğun bir kampanyanın muhatabı oldu. Soylu, çantasında FETÖ üyelerinin dile getirdiği argümanlarla kamera karşısına geçen Peker'e de, onun mesajlarıyla 'istifa' çağrılarını yükselten muhalif kesimlere de boyun eğmedi. 

Akar ve Soylu'ya yönelik operasyon başarıya ulaşmayınca aynı kesimler bu kez listedeki üçüncü isme, MİT Başkanı Hakan Fidan'a yöneldi. PKK'nın üst düzey isimlerini Irak'ın derinliklerinde bile bulup imha eden, Kandil ekibini mağaradan çıkamaz hale getiren, Fetullahçı örgütün elebaşlarını da yakın coğrafyada tek tek paket yapıp Türkiye'ye taşıyan Fidan, özellikle FETÖ'nün Orta Asya sorumlusu Orhan İnandı'ya yönelik operasyonla şimşekleri üzerine çekti. 

İstanbul su kesinti listesi- 24 Nisan Çarşamba Kağıthane, Eyüpsultan'da sular mı kesik? İstanbul su kesinti listesi- 24 Nisan Çarşamba Kağıthane, Eyüpsultan'da sular... Haberi Görüntüle

ŞIK'TAN BEYİN YAKAN SENARYO

Hem FETÖ hem de PKK yanlısı kesimler 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde başlattıkları yalan yarışında giderek vites yükseltiyor. Milletin vergileriyle TBMM çatısı altında maaş alan ve "Bu devlet katil, bu devleti yıkacağız" diyen Türkiye İşçi Partili Ahmet Şık, Hakan Fidan üzerinde soru işaretlerini artırma hedefiyle zihin yoran bir senaryoya imza attı. Gazeteci Ruşen Çakır'ın internet üzerinden yayınladığı programa katılan Ahmet Şık, 15 Temmuz ihaneti sırasında Fidan'ın Başbakan Binali Yıldırım'ı öldürtmek istediğini ileri sürdü. "Fidan, Yıldırım’ı öldürtmek istedi. Bununla ‘büyük kayıp propagandası’ yapılacaktı" diyen Şık, bu muhteşem(!) senaryoyu tutarlı hale getirecek herhangi bir veri sunamadı. 

Şık'ın bu sözlerinin ardından sosyal medyada bilindik süreç yine işledi: FETÖ'cülerin hesapları bu iddiaları dolaşıma soktu, paylaşımları gören PKK destekçileri de aynı yalanın etrafında kenetlendi.  

Akar, Soylu ve Fidan'a yönelik işleyen planlı kampanyada, 'kullanışlı olduğunu kanıtlamış' karakterlere bundan sonra hangi cümlelerin söyletileceği şimdiden merak konusu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading