Yandex Metrica

AK Partili Ünal'dan ek bütçe açıklaması! 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ek ödenek talep etmedi'

AK Partili Ünal'dan ek bütçe açıklaması! 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ek ödenek talep etmedi'

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendi ödeneği ile ilgili bir artış talep etmediğini bildirdi. Ünal açıklamasında, 'Cumhurbaşkanımız kendi ödeneği ile ilgili bir artış talep etmedi. Cumhurbaşkanı'nın ödeneği emekli maaşlarına endeksli.' diye konuştu.

Gündem

23.01.2024, 22:10

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendi maaşına zam yaptığı iddiasına son noktayı koydu. 

Yağmur Taktaş'ın sevgilisi kim? Yağmur Taktaş neden, nasıl öldü? Yağmur Taktaş'ın sevgilisi kim? Yağmur Taktaş neden, nasıl öldü? Haberi Görüntüle

'CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN EK ÖDENEK TALEP ETMEDİ'

Ünal yaptığı açıklamada, "2020 yılında Cumhurbaşkanımıza yüzde 7, 2021 yılında yüzde 14,7 şimdi de sayın Cumhurbaşkanımız ödeneğiyle ilgili artış talep etmedi. Milletvekilleri, eski başbakanlar, bunların emekli maaşı Sayın Cumhurbaşkanımıza endeksli.

Emekli maaşlarında herhangi bir artışın olmamasına neden oluyordu. Sayın Cumhurbaşkanımızın bir talebi olmadı ancak emekli maaşlarının endeksli olmasından dolayı diğer emeklilere yapılan artış milletvekilleri, eski başbakanlar, eski cumhurbaşkanlarına yansıtıldı. ifadesini kullandı. 

Antalya'da teleferik faciası! 1 kişi öldü, 10 yaralı var: 180'den fazla kişi kabinlerde mahsur kaldı Antalya'da teleferik faciası! 1 kişi öldü, 10 yaralı var: 180'den... Haberi Görüntüle

'KILIÇDAROĞLU KENDİ MAAŞINDA NE KADAR ARTIŞ OLDUĞUNU AÇIKLASIN'

Diğer yandan Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Ünal, "Kılıçdaroğlu açıklasın kendi maaşında ne kadar artış olmuş. Neden Cumhurbaşkanımız kendisini düşünüyor gibi bir algı oluşturuyorlar. Art niyetli ve çirkin bir açıklama. Bunu kendileri de biliyor. İYİ Partili, CHP'liler ile bu konu konuşuldu. Emekli maaşlarını Cumhurbaşkanımızın bütçesine endeksli olmaktan çıkaralım. Buyursunlar, buradan çağrı yapıyorum." diye konuştu. 

Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörün CHP bağlantısı ifşa oldu! Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörün CHP bağlantısı... Haberi Görüntüle

MAĞDURİYET OLMAMASI İÇİN ONAY VERDİ 

Yaşanacak mağduriyeti engellemek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın artışa onay verdiğini belirten Ünal, "Sayın Cumhurbaşkanımızın herhangi bir talebi olmadığı halde 3 bin milletvekili ve ailelerinde ortaya çıkacak mağduriyet nedeniyle artışa onay verdi.

Milletvekili emekli maaşlarını, Cumhurbaşkanı ödeneğine endeksli olmaktan bunu çıkaralım demiştik. Buyursunlar, bunu Cumhurbaşkanı'nın ödeneğine endeksli olmaktan çıkaralım" diye konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading