Yandex Metrica

AK Partili Turan, Tanju Özcan'ın skandal açıklamalarına ilişkin tepki gösterdi

AK Partili Turan, Tanju Özcan'ın skandal açıklamalarına ilişkin tepki gösterdi

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, yabancı uyrukluların faydalandığı bazı hizmetlere zam yapılacağına yönelik yaptığı açıklamalarına tepki gösterdi. Turan, "Mutlaka bunun bedeli olur" dedi.

Gündem

23.01.2024, 17:42

Turan, Türkiye'nin doğalgaza kavuşan ilk beldesi olan, Çanakkale'nin Biga ilçesinin Gümüşay beldesinde düzenlenen doğal gaz hizmete alma törenine katıldı.

Törende gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Turan, Bolu Belediye Başkanı Özcan'ın düzenlediği basın toplantısında söylediği skandal sözlere tepki gösterdi.

Özcan'ın "yabancı uyrukluların faydalandığı bazı belediye hizmetlerine zam yapılacağı" yönündeki açıklamasını, talihsizlik olarak değerlendirdiklerini ifade eden Turan, şöyle konuştu:

"Bir belediye başkanı, bizim burada 10 tane açılış planlarken, bir başka ilin belediye başkanı da 'göçmenlere suyu 10 katına satacağım' diye açıklama yaptı. Değerli arkadaşlar, insanlığın temel ihtiyaçları, cezalandırma konusu olamaz. Bu ahlaka aykırıdır. Biz Çanakkale Savaşı'nda hatıralardan biliriz ki, savaşırken düşmana ara verip su ikram eden bir milletiz. Savaşa ara verip ekmeği olmayan düşmana ekmek veren, karşılığında su alan bir milletiz. Göçmene garibana 10 kat su satacağım, diyecek kadar aciz olan bir millet olmadık, olmayacağız."

'Bir kez daha yalan rüzgarıyla karşı karşıyayız' dedi! Haluk Bayraktar iftiraları 7 soruyla tek tek çürüttü! 'Bir kez daha yalan rüzgarıyla karşı karşıyayız' dedi! Haluk Bayraktar... Haberi Görüntüle

"KAMU HİZMETLERİ ETNİK KÖKENE GÖRE YAPILAMAZ"

Kamu hizmetlerinin etnik kökene göre yapılamayacağını söyleyen Turan, "Kamu hizmetini etnik kökene göre yaparsanız, bu, insanlığa da aykırıdır, Müslümanlığa da aykırıdır, Anayasa'ya aykırıdır. Mutlaka bunun bedeli olur. Kaldı ki o açıklamayı yapan belediye başkanının, bir yıldan beri evinde kaçak bir mülteciyi çalıştırdığını öğrenmiş olduk. Bu ne samimiyetsizlik? Bu nasıl sosyal demokrasi anlayışı? Baştan aşağı yalan, yanlış, samimiyetsiz bir yaklaşım. Ama bunların hepsi milletin gözü önünde oluyor. Hepsinin de karşılığı olacak, diye düşünüyorum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading