Yandex Metrica

Sitede Ara

AK Partili Kurtulmuş'tan CHP'li isimlere sert tepki: Tam bir zır cahillik

AK Partili Kurtulmuş'tan CHP'li isimlere sert tepki: Tam bir zır cahillik

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, katıldığı canlı yayın programında, 4-6 yaş çocuklara verilen din eğitimini 'Orta Çağ zihniyeti' olarak tanımlayan CHP'li Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret eden Engin Özkoç'a tepki gösterdi. Yapılan açıklamaların tam bir zır cahillik olduğunu söyleyen Kurtulmuş, "Bu karanlığın tam daniskasıdır. CHP değişecek diyoruz ama aynı tas aynı hamam." dedi.

Gündem

23.01.2024, 18:38

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, TRT Haber canlı yayınında, gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.

CHP'li isimlerin skandal açıklamaları hakkında da konuşan Kurtulmuş, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı 'helaleşme' çıkışına değinerek tepki gösterdi.

25 Nisan Manisa Sefo konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Mesir Macunu Festivali Sefo konseri ücretsiz mi? 25 Nisan Manisa Sefo konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak?... Haberi Görüntüle

"TAM BİR ZIR CAHİLLİK"

4-6 yaş grubuna yönelik din eğitimini 'Orta Çağ zihniyeti' olarak tanımlayan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e de isim vermeden yüklenen Kurtulmuş, "'CHP, bir arayış içerisinde diyerek' inanası geliyor insanın. Tam inanacakken birisi kalkıp bir şey söylüyor. 'Orta Çağ zihniyeti' demesi, bununla yetinmeyip 'Fizikten matematikten ne anlar' demesi tam bir zır cahilliktir. karanlığın tam daniskasıdır." dedi.

Kurtulmuş, Özel'in açıklamalarını 'ilimden, medeniyet tarihinden bir şey görmeyen bir zihnin ortaya koyduğu bir şey' olarak niteledi.

25 kişi hayatını kaybetmişti! Çorlu'daki tren kazası davasında karar çıktı! Sanıklara verilen cezalar belli oldu! 25 kişi hayatını kaybetmişti! Çorlu'daki tren kazası davasında karar çıktı!... Haberi Görüntüle

"CHP, AYNI TAS AYNI HAMAM POLİTİKALARINA DEVAM ETTİ"

Helalleşme çıkışının ardından bir vatandaş olarak 'CHP iyi bir şey yapacak herhalde' dediklerini ancak yapılan açıklamalardan sonra partinin aynı tas aynı hamam politikalarını devam ettirdiğini belirten Kurtulmuş, "Herhalde burada da dili sürçmez diyoruz. Kalk bir özür dile, 'Bu bizi temsil etmiyor' de... Yok. 'Kur'an Orta çağla yan yana getirilemez' dese, millet helalleşmeye inanacak." diye konuştu.

Kurultay öncesi harekete geçti! Meral Akşener'den beklenmedik hamle: Tek tek kaldırdı! Kurultay öncesi harekete geçti! Meral Akşener'den beklenmedik hamle: Tek tek... Haberi Görüntüle

"KILIÇDAROĞLU LÜTFEN BU ADAMLARINIZA FREN YAPTIRIN"

Bu konuları konuşurken dahi canlarının sıkıldığından bahseden Kurtulmuş, konuşmasına şöyle devam etti:

"Başka bir CHP'li kalkıp, affedersiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret edecek, Müslümanlığı karşısına alarak 'Sen FETÖ'cünün Allah'ısın' diyor. Sayın Kılıçdaroğlu lütfen bu adamlarınıza fren yaptırın. "

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading