Yandex Metrica

AK Partili Kabaktepe'den muhalefete sert tepki! 'Anlaşılan verdikleri yalan söyleme garantisini sağlıyorlar'

AK Partili Kabaktepe'den muhalefete sert tepki! 'Anlaşılan verdikleri yalan söyleme garantisini sağlıyorlar'

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, muhalefetin her icraat için 'gerek yok' demesine tepki gösterdi. Muhalefetin açıklamalarının yalan olduğunu ifade eden Kabaktepe, 'Anlaşılan verdikleri 'yalan söyleme garantisini' sağlıyorlar!' sözlerine yer verdi.

Gündem

23.01.2024, 22:08

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe sosyal medya hesabından muhalefet partilerine yüklendi. 

Survivor yeni bölüm bu akşam mı, ne zaman? Survivor birleşme partisi ne zaman 2024? Survivor yeni bölüm bu akşam mı, ne zaman? Survivor birleşme... Haberi Görüntüle

MUHAFELETE TEPKİ GÖSTERDİ

Kabaktepe sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul Havalimanı, Taksim AKM ve Rize Artvin Havalimanı'nı göstererek muhalefetin yıllardır Türkiye'yi ileriye taşıyacak her projeye 'Gerek yok' demesini eleştirdi. 

Muhalefetin söylediği yalanlara dikkat çeken Kabaktepe, "Anlaşılan verdikleri “yalan söyleme garantisini” sağlıyorlar!" sözlerini kullandı. 

Gereği yapıldı! Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a küfür eden şahıs tutuklandı Gereği yapıldı! Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a küfür eden şahıs... Haberi Görüntüle

'YALAN SÖYLEME GARANTİSİ VERİYORLAR'

Söz konusu paylaşımını sosyal medya hesabından yapan Kabaktepe, "“Gerek yok” dedikleri İstanbul Havalimanı'nın popülerliği ortada.
Taksimde “AVM yapılacak” dediler, AKM yapıldı. Şimdi de Rize-Artvin Havalimanı’nın 3 milyon yolcu kapasitesine, “yolcu garantisi verildi” diyorlar. Anlaşılan verdikleri “yalan söyleme garantisini” sağlıyorlar!" ifadelerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading