Yandex Metrica
SON DAKİKA
AK Partili isimden 6'lı masaya 'uzay' göndermesi: Onlar adayını belirleyedursun biz uzaya göndereceğimiz isimleri belirliyoruz

AK Partili isimden 6'lı masaya 'uzay' göndermesi: Onlar adayını belirleyedursun biz uzaya göndereceğimiz isimleri belirliyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Altılı Masa'nın halen aday belirleyemesi durumunu ti'ye alarak göndermede bulundu. Sarıeroğlu, ''Hala 6'lı masa adayını belirleyemezken Allah'a hamdolsun biz yakında uzaya göndereceğimiz 3 Türk'ümüzü bile belirleyecek aşamaya gelmiş durumdayız” dedi.

Gündem

23.01.2024, 22:18

Altılı Masa'nın 1 yıldır aday bilmecesi sürerken, AK Parti seçim startını verdi, il il gezmeye başladı.

Türkiye'nin şakası yok: PKK'yı Irak'ta bitirecek büyük operasyon başlıyor! Türkiye... Haberi Görüntüle

ÇOK ÖNEMLİ BİR DÖNEME GİRİYORUZ

Yüreğir Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Adana İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Sarıeroğlu, "Tüm kardeşlerimizle birlikte inşallah 14 Mayıs'a birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde büyük bir inançla liderimiz, genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında çok çalışarak yolumuza devam edeceğiz. Çok önemli bir seçim dönemine giriyoruz. Gerçekten her seçim AK Parti kadroları için önemlidir, AK Parti demek çalışmak, ter akıtmak, emek demektir" dedi.

2024 MANİSA-ŞEHZADELER SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Şehzadeler'de hangi... Haberi Görüntüle

14 MAYIS'TAN YİNE ZAFERLE ÇIKACAĞIZ 

Sarıeroğlu, AK Parti teşkilatlarıyla 14 Mayıs'ta yine zaferle sandıkları gümbür gümbür coşturarak çıkacaklarına inandığını kaydetti. 

MSB acı haberi duyurdu: Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde bir asker... Haberi Görüntüle

6'LI MASA ADAY BELİRLEYEMEZKEN BİZ UZAYA GÖNDERECEĞİMİZ KİŞİLERİ BELİRLİYORUZ

Partilerinin Adana'dan her seçimde galibiyetle çıktığını, 14 Mayıs'ta da yeniden güçlü şekilde galibiyetle çıkacaklarının altını çizen Sarıeroğlu, şunları aktardı:

6'lı masanın hali ortada, kafalar çok karışık, gerçekten bir oradan bir buradan savruluyorlar, ideolojileri, pusulaları şaşmış durumda. Hala 6'lı masa adayını belirleyemezken Allah'a hamdolsun biz yakında uzaya göndereceğimiz 3 Türk'ümüzü bile belirleyecek aşamaya gelmiş durumdayız. Toplanıyorlar, toplanıyorlar, dağılıyorlar. Henüz ortada Türkiye'ye dair bir icraat yok, Türkiye'ye dair bir vaat yok, Türkiye'ye umut verecek bir söylem yok. Ne kadar çamura yatarlarsa yatsınlar Sayın Cumhurbaşkanımızın yeniden aday olmasının önünde hiçbir engel bulunmamaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading